Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια χαρα ειναι, αν σκεφτεσαι κατω απο 5 τοτε καλυτερα να το κανεις δωρεαν.
Έκανα πέρυσι σε έναν πιτσιρικά ξάδερφό μου Γ Γυμνασίου 2 ώρες τη βδομάδα με 12 ευρώ την ώρα. Φέτος, πέρα από το αγοράκι, μου ζήτησαν να κάνω και στην αδερφή του που θα πάει στην Α Γυμνασίου. Όπως σας είπα είναι συγγνείς, αλλά είναι και τα 2 πολύ "βαριά" παιδιά. Ειδικά η μικρή δεν παίζεται! Σκέφτομαι ότι του χρόνου θα χρειαστώ 4-5 ώρες για τον μικρό που θα είναι Α Λυκείου (Αρχαία-Έκθεση) και ένα 3ωρο για την κοπελιά (τα φιλολογικά μαθήματα της ημέρας). Η οικογένεια είναι μια νορμάλ μέση οικογένεια της επαρχίας. Τί χρήματα να ζητήσω βρε παιδιά; Θα πάω μεθαύριο στο σπίτι να συζητήσουμε με τους γονεις των παιδιών και δεν έχω ιδέα τί να ζητήσω...
Παράθεση από: optica rubra στις Ιούλιος 12, 2010, 12:20:32 μμμια χαρα ειναι, αν σκεφτεσαι κατω απο 5 τοτε καλυτερα να το κανεις δωρεαν.συμφωνω. αν μας ελεγες και για ποσες ωρες την εβδομαδα,....εγω παντως για το μαθημα που εσυ μου ζητησες θα σου παρω 30 ευρω την ωρα !!!! χαχαχχα (τιμη pde)
Παράθεση από: MARKOS στις Ιούλιος 12, 2010, 01:54:25 μμΠαράθεση από: optica rubra στις Ιούλιος 12, 2010, 12:20:32 μμμια χαρα ειναι, αν σκεφτεσαι κατω απο 5 τοτε καλυτερα να το κανεις δωρεαν.συμφωνω. αν μας ελεγες και για ποσες ωρες την εβδομαδα,....εγω παντως για το μαθημα που εσυ μου ζητησες θα σου παρω 30 ευρω την ωρα !!!! χαχαχχα (τιμη pde)τους κανω 2 ωρες την εβδομαδα
thanks for telling me your opinion!