Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Μέχρι πέρυσι έπαιρνα 12-14 ευρώ στο Γυμνάσιο, ανάλογα την απόσταση που ειχα να καλύψω με το αυτοκίνητο. Φέτος, έχει γίνει αναγκαστική έκπτωση στις τιμές μέχρι και 25% σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι γονείς έχουν φτάσει σε απελπιστική κατάσταση. Με ενόχλησε που από τα 12 πήγα στα 9 ευρώ την ώρα, αλλά από το να μην έχω καθόλου έσοδα ... το εκνευριστικό της υπόθεσης ήταν όταν η μητέρα ζήτησε να κάνω το μάθημα την Κυριακή!!! Εννοείται ότι αρνήθηκα!
Μην παίρνετε ως δεδομένο ότι όσοι ζητάνε 5-6 ευρώ την ώρα προετοιμάζονται πριν το μάθημα ή έχουν όντως το πτυχίο που διαφημίζουν...ξέρω δύο τρανταχτές περιπτώσεις.Κατά τη γνώμη μου φταίνε οι γονείς που κυνηγάνε το φτηνό, χωρίς όμως να μπαίνουν στον κόπο να διασταυρώνουν αν τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Το μετά το ξέρουμε οι περισσότεροι..τρέχουμε να σώσουμε την κατάσταση..
@monogrammaΦιλη μου παιρνει σε παιδι δημοτικου για μαθηματικα 13 ευρω αλλα ξερει οτι η οικογενεια μπορει να τα δωσει. Γι'αυτο λεω παντα πως παιζει ρολο και που απευθυνεσαι.Οσον αφορα τα 6-7 ευρω, πιστευω οτι ειναι παιδια που εχουν μολις παρει το πτυχιο τους, προσπαθουν ν'αρχισουν και πιστευουν οτι η χαμηλη τιμη θα τους φερει κοσμο.