Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά, δεν αδικώ τους γονεις. Οταν στα 100 μετρα υπαρχουν 30 φιλολογοι και οταν η οικογενεια εχει αρκετες αναγκες, τοτε και ο γονιος ειναι ειλικρινης πως μονο τόσα μπορει να δωσει και ο καθηγητης αν θελει δεχεται, αν οχι το αφηνει...η καθαριστρια ερχεται σπιτι μας καθε 15 μερες ή 1 φορα το μηνα Η κομμωτρια εχει πελατεια αλλα ο καθενας απο μας κοβει το μαλλι του 1 φορα το μηνα κι αν....Η καθημερινη επαφη με το μαθητη επι πληρωμη δεν μπορει να συγκριθει με αλλα επαγγελματα.Διαφευγει βεβαια στο γονιο πως ο καθηγητης θελει προετοιμασια στο σπιτι, και αυτο γιατι πολλοι γονεις πιστευουν πως ο καθηγητης ειναι φωστήρας και τα ξερει ολα απ'εξω....
Συγνώμη ρε παιδια αλλά στο φροντιστηριο παίρνουμε 6-7 ευρώ την ώρα το 45λεπτο με ενσημα και ΙΚΑ. Γιατι να παω για 4-5 ευρώ σε ιδιαίτερο για μια ώρα και με δικά μου έξοδα μεταφοράς??Πάντως σκέφτομαι να ανοίξω φροντιστήριο και να προσφέρω δουλειά σε αυτους τους καθηγητές που δουλεύουν με 4 ευρώ την ώρα ιδιαίτερο. Πιστεύω με 2 ευρώ το 45 λεπτο στο φροντιστήριο θα είναι ευχαριστημένοι...!!
lakostas η νέα σύμβαση στα κέντρα ξένων γλωσσών της Αττικής προβλέπει 3.52 μεικτά, 2.90 καθαρά.Άρα θα δίνεις ελάχιστα λιγότερα...ανέβασέ το λίγο!!! Για να 'σαι νόμιμος! Χάλια χάλια χάλια
Συγνώμη ρε παιδια αλλά στο φροντιστηριο παίρνουμε 6-7 ευρώ την ώρα το 45λεπτο με ενσημα και ΙΚΑ. Γιατι να παω για 4-5 ευρώ σε ιδιαίτερο για μια ώρα ....
Πάλι θα σε απογοητεύσω...δεν αποτελεί καινοτομία ούτε αυτή η ιδέα σου.Φίλη μου συνάδελφος δούλευε σε ''οργανισμό ιδιαιτέρων''. Ο γονιός έδινε 15 ευρώ στον οργανισμό, η κοπέλα έπαιρνε 5. Το χειρότερο είναι πως όσο κι αν όλα αυτά φαντάζουν επιστημονική φαντασία, στην Ελλάδα της κρίσης, η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία.
Αυτο συμβαινει καιρο τωρα;Μενω επαρχια και δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου τετοιος ''οργανισμος'''.Αλλα αν συνεχιστει αυτη η κατρακυλα...