Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν σκεφτείς ότι ένα μέσο φροντιστήριο πληρώνει τους καθηγητές του 14 ευρώ την ώρα (τόσο βγαίνει το κόστος του καθηγητή που παίρνει 7,5 ευρώ στο χέρι - μία μέση τιμή για έναν έμπειρο καθηγητή αυτή τη στιγμή) χωρίς ο καθηγητής να έχει κανένα έξοδο για βιβλία ή υλικό και πολύ περιορισμένα έξοδα μεταφοράς, δεν έχει κανένα νόημα ως έμπειρος καθηγητής να δέχεσαι να πληρωθείς κάτω από 15 ευρώ στο ατομικό μάθημα. Αν είσαι άπειρος, λογικό είναι να δουλέψεις με λιγότερα χρήματα. Πάντως τιμές της τάξης των 7 και 10 ευρώ σε ιδιαίτερο είναι εθελοντισμός. Κάτω από τα 7 ευρώ, πληρώνεις για να μάθουν.Η πληρωμή δεν πάει ανάλογα με το επίπεδο (μικρό επίπεδο - μικρή πληρωμή, μεγάλο επίπεδο - μεγάλη πληρωμή) αλλά ανάλογη τη δυσκολία του επιπέδου, την εμπειρία του καθηγητή και τη δουλειά που κάνει. Σαφώς αν δεν έχεις ιδέα από IELTS ή ECPE και διδάσκεις με υλικό από το ίντερνετ, θα ζητήσεις 12-13 ευρώ. Αν όμως έχεις επενδύσει χρόνο και χρήμα για να ενημερωθείς, χρησιμοποιείς ακριβό υλικό και έχεις προετοιμάσει και 10 μαθητές για το συγκεκριμένο πτυχίο, τότε σίγουρα θα ζητήσεις παραπάνω.Το ίδιο ισχύει και για τα μικρά επίπεδα, τα οποία προϋποθέτουν ειδικές γνώσεις και ικανότητες. Αν απλά κάνεις τραγουδάκια από το YouTube και το ιδιαίτερο είναι κοντά στο σπίτι σου, εννοείται ότι πας με 5 ευρώ. Απασχόληση κάνεις στην τελική, απλά θα λες και πέντε πράγματα στα αγγλικά. George999 you don't speak out of experience, you speak from experience.
MissPE06 συμφωνώ και επαυξάνω.. Στη σημερινή εποχή το ιδιαίτερο από είδος πολυτελείας έγινε προσιτό και στην πιο φτωχή οικογένεια.. Ειδικά για τιμές 5-10 €.. Όσοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν δεν είναι κακό να πάνε φροντιστήριο..
Υ.Γ. Θα ήθελα να μου στείλεις, αν μπορείς, με π.μ. τίτλους από το υλικό που έχεις αγοράσει γι'αυτές τις ηλικίες κι από που το αγόρασες, γιατί ενδιαφέρομαι.
George999 you don't speak out of experience, you speak from experience. I stand corrected , PS δεν γνωριζόμαστε αλλά αν αναλαμβάνεις μαθήτρια χωρίς Lower, χωρίς ποτέ να έχει διδαχτεί Αγγλικά σε φροντιστήριο και παίρνει το ECPE με High Pass, με 10 ευρώ την ώρα, σε 11 μήνες (με διαλείμματα in between στο ιδιαίτερο) ε δεν μπορεί να είσαι πολύ άσχετος...
Ααα, επίσης ο πατέρας ήθελε σ/κ να γίνεται το μάθημα και το πρόγραμμα να είναι ευέλικτο! Μετάφραση: Κάθε φορά θα το αλλάζαμε και εγώ θα δέσμευα τα σ/κ μου μόνο για αυτό το μάθημα. Χα!
Πέρα από αυτό, είναι το ότι είναι μονόωρα. Είναι ένας από τους λόγους που βγαίνει πιο ακριβά η ώρα. Άλλο 4 μονόωρα το μήνα, και άλλο οι 3-4 διδακτικές ώρες το μήνα που κάνεις συνήθως στα μεγαλύτερα επίπεδα.. εκεί μπορείς να το μειώσεις λίγο το κόστος της ώρας για να μη βγαίνει πολύ μεγάλο ποσό το μήνα, αλλά και πάλι να είναι πιο ψηλά από τις φροντιστ. τιμές. Τα μικρά παιδάκια είναι του μονόωρου, άντε 1,5 ώρα άμα δεν κουραστεί. Αν το πας πολλές ώρες, καταλήγει αγγλόφωνο babysitting.Ααα, επίσης ο πατέρας ήθελε σ/κ να γίνεται το μάθημα και το πρόγραμμα να είναι ευέλικτο! Μετάφραση: Κάθε φορά θα το αλλάζαμε και εγώ θα δέσμευα τα σ/κ μου μόνο για αυτό το μάθημα. Χα!
Αν η μαθήτρια πήρε High Pass στο ECPE μάλλον τα ήξερε από πριν τα αγγλικά. Δηλαδή αν σκεφτείς ότι HP στο Writing παίρνει ένα ποσοστό της τάξης του 0.5% προφανώς δεν μιλάμε για μια οποιαδήποτε μαθήτρια.