Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και βέβαια το ότι είναι μονόωρο έχει να κάνει με την τιμή. Άλλο να κάνεις 3-4 ώρες τη βδομάδα.Θέλανε κι ευέλικτο πρόγραμμα;;;;; Kαλά, δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοιες περιπτώσεις. Ο καθηγητής είναι άνθρωπος και θέλει να ξέρει πιο είναι τι πρόγραμμά του.
Εγώ παιδιά έχω εμπειρία 18 χρόνων και παίρνω πλέον 10 ευρώ σε πτυχία . δε βρίσκεις εύκολα αν πεις΄πανω απο 10. ο ,κόσμος έχει δυσκολίες ...
Στο ερώτημά σου eng_teacher, δεν είναι αρμοδιότητά μου να απαντήσω γιατί δε διδάσκω αγγλικά. Όμως, θα σου πω το εξής κι εσύ σύγκρινε: έχοντας ήδη lower και με την αγγλική σε πολύ καλό επίπεδο, για προετοιμασία εντός 6μηνών προκειμένου να δώσει μαθητής στις πανελλήνιες, η καθηγήτρια έπαιρνε 20Ε/ ώρα για 2 ώρες τη βδομάδα.
Καλησπέρα σε όλους. Για το που κυμαίνονται οι τιμές νομίζω ότι παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο σε πια γεωγραφική περιοχή αναφερόμαστε. Π. χ. αν μιλάμε για Αθήνα νομίζω ότι 20
Τελοσπάντων, πολύ θα ήθελα να ξέρω τι κάνουν αυτοί οι καθηγητές που παίρνουν 16 και 20 ευρώ/ώρα, γιατί εμένα δε δέχονται -όπως έχω πει- ούτε 15 για μεγάλα επίπεδα.. ούτε από αγγελίες, ούτε από συστάσεις (να έχει ο μαθητής/ γονιός καλές συστάσεις για σενα και να σε απορρίπτει γιατί δεν του χαμηλώνεις την τιμή)!