Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
άσχετα από τις ανάγκες μας, ένας εκπαιδευτικός που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να τον σέβονται δεν έχει εξευτελιστικές τιμές. Εμείς ρίχνουμε τις τιμές. όσα ιδιαίτερα είχα με τιμές 10 ευρώ, ποτέ λιγότερα, δε με υπολόγιζαν. Σε όσους έπαιρνα 12+ είχα καλή συνεργασία. Ξαναγράφω, εμείς φταίμε για την κατάντια μας. Ζητάνε εμπειρία, μεταπτυχιακά,τα παιδιά σε θεωρούν υπηρετικό προσωπικό και σου λένε για 5 / ώρα!!! Πριν 2 μέρες μου τηλ. μια μητέρα. Με ρώτησε αν έχω εμεπιρία, αν έχω μεταπτυχιακό, αν ξέρω ξένες γλώσσες και ποιές, για α λυκείου φιλολογικά, και όταν της ζήτησα για 3 ώρες αρχαία 12 ευρώ, μου είπε ότι δεν μπορεί να διαθέσει πάνω από 8! Την χαιρέτησα λεκτικά ευγενικά, νοερά...
Ειδικά για την κοπέλα που λέει ότι ακόμη φοιτήτρια, από το να περιμένει να της έρθουν ουρανοκατέβατοι πελάτες, για μένα καλύτερα είναι να κινηθεί και να βάλει και χαρτάκια ή ότι άλλο νομίζει. Στην αρχή οι τιμές της θα είναι σίγουρα μικρότερες αλλά, αν κάνει καλή δουλειά, και να τις ανεβάσει θα μπορέσει και τον κύκλο της θα αυξήσει.
12 ευρώ για όλο το τρίωρο;
Συμφωνώ....κι εγώ έτσι το σκέφτομαι. Πόσο την ώρα, δηλαδή;
Χθες μιλούσα με μια μητέρα που κάνω τα παιδιά της μάθημα και πήραν τώρα έναν καινούργιο φυσικό, ο οποίος είναι και καθηγητής σε σχολείο, να κάνει το μεγάλο της παιδί που θα πάει Α λυκείου. Εγώ τους παίρνω 15 ευρώ την ώρα και έχουμε καλή σχέση γιατί τα παιδιά της τα κάνω απο δημοτικό. Πιάσαμε συζήτηση για τον νέο καθηγητή και μου ανέφερε ότι τους παίρνει 30 ευρώ την ώρα. Και μάλιστα είναι και προσφορά γιατί παλιά στις πανελλήνιες έπαιρνε 50 ευρώ την ώρα. Και μιλάμε για καθηγητή που μπορεί να έχει και 6-7 ώρες μάθημα την ημέρα (πέρα απο το σχολείο!!).
Κατερινη