Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη, αλλά υπάρχει κανείς σήμερα που να ζητά κάτω από 18-20 ευρώ την ώρα ιδιαίτερο πχ. για ξένη γλώσσα; Δεν αναφέρομαι φυσικά σε φοιτητές ή απλώς κατόχους επάρκειας διδασκαλίας και μιλάω για Αθήνα και προάστια -δεν ξέρω τι γίνεται στην επαρχία, αλλά κάτι για 5 ευρώ την ώρα που προαναφέρθηκε, το θεωρώ τουλάχιστον κοροϊδία για τον καθηγητή...
Συμφωνώ με elbono,Εξαρτάται βέβαια από το τι διδάσκεις, και πόσες ώρες την εβδομάδα. Αν οι ώρες είναι πολλές δεν μπορείς να ζητήσεις 40€ την ώρα γιατί απλά λόγω της ακρίβειας δεν θα μπορούν και οι γονείς να στα δώσουν!! Εγώ πχ για ξένη γλώσσα ζητώ 15€ για 2 το πολύ 3 ώρες την εβδομάδα για όλα τα επίπεδα.
Παιδιά τα έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα εδώ μου φαίνεται.Άλλο πράγμα κάνω φυσική στη β γυμνασίου σε επαρχία και άλλο κάνω γ λυκείου σε παιδί μεγαλογιατρού των Αθηνών.Σίγουρα και έχει μεγάλη διαφορά. Αν πετύχεις τέτοιο κελεπούρι εννοείται ότι θα ανεβάσεις την τιμή εφόσον και οι γονείς είναι σύμφωνοι να τα δώσουν! Δεν τυχαίνουν όμως κάθε μέρα τέτοια.