Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε φταίνε μόνο αυτοί. Φταίνε και μερικοί δικοί μας που κάνουν μάθημα με 8 ευρώ την ώρα.
ρε παιδια για τις αγγελιες δε φταινε οι γονεις.. αυτοι ψαχνουν απλως να βρουν την καλυτερη τιμη.. τι τους ενδιαφερει αν εσυ εχεις τελειωσει θεολογια τη στιγμη που τους παιρνεις για πανελλαδικες γ λυκειου 10 ευρω;;δε φταιει ο γονιος... δε θα κρινει απο την αγγελια αν εσυ με τα 15 ευρω εεχεις πτυχιο φιλολογιας ενω ο αλλος κοπτικης ραπτικης....
κθυμάμαι όταν εδινα εγώ για proficiency πλήρωσα συνολικα 1 εκατομμυριο δραχμες!!!!!2 χρονιες απο 500.000 δραχμές! ξέρει κανείς πόσο πάει η τάξη proficiency σε φροντιστήριο τώρα:;[/quote]1200 ευρώ σε φροντιστήριο ...το πήρε ο ανηψιός μου φέτος το καλοκαίρι
Παράθεση από: HELENQ στις Σεπτεμβρίου 02, 2008, 10:52:49 pmκθυμάμαι όταν εδινα εγώ για proficiency πλήρωσα συνολικα 1 εκατομμυριο δραχμες!!!!!2 χρονιες απο 500.000 δραχμές! ξέρει κανείς πόσο πάει η τάξη proficiency σε φροντιστήριο τώρα:;1200 ευρώ σε φροντιστήριο ...το πήρε ο ανηψιός μου φέτος το καλοκαίρι
κθυμάμαι όταν εδινα εγώ για proficiency πλήρωσα συνολικα 1 εκατομμυριο δραχμες!!!!!2 χρονιες απο 500.000 δραχμές! ξέρει κανείς πόσο πάει η τάξη proficiency σε φροντιστήριο τώρα:;