0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν κάνω αίτηση στη γενική και απέφυγα το πρώτο άγχος,είχα μια ελπίδα..πρώτη φορά πάντως μετά από τόσα χρόνια που δε θα βάλω κουτάκι..εσείς;
Καλησπέρα σε όλους και καλή τύχη. Σας είναι εύκολο να ενημερωθούμε μεταξύ μας για τις δομές ειδικής αγωγής που γνωρίζετε? Θα ήταν βοηθητικό για όλους μας ώστε να ξέρουμε στο περόπου τι δηλώνουμε.Ευχαριστώ.
Παράθεση από: tttzzz στις Αυγούστου 27, 2013, 05:54:42 pmδεν κάνω αίτηση στη γενική και απέφυγα το πρώτο άγχος,είχα μια ελπίδα..πρώτη φορά πάντως μετά από τόσα χρόνια που δε θα βάλω κουτάκι..εσείς;Εδω όσοι ζουνε Αθήνα το σκέφτονται σοβαρά αν θα βάλουν Α Πειραιά, τώρα που έβαλαν και τη Σαλαμίνα. Φαντάσου να πρέπει κάθε μέρα να παίρνεις το καραβάκι και όποτε υπάρχει προβλημα να παιρνεις και άδεια.
Παράθεση από: Pandora στις Αυγούστου 27, 2013, 05:17:55 pmΚαλησπέρα σε όλους και καλή τύχη. Σας είναι εύκολο να ενημερωθούμε μεταξύ μας για τις δομές ειδικής αγωγής που γνωρίζετε? Θα ήταν βοηθητικό για όλους μας ώστε να ξέρουμε στο περόπου τι δηλώνουμε.Ευχαριστώ.Ειδικότητα; Στην Α Κοζάνης πέρυσι Α φάση κάλεσαν 3 φιλολόγους οι οποίοι κάλυψαν θέσεις στο ΕΕΕΕΚ και στο Ειδικό επαγγελματικό γυμνάσιο.Όσα τμήματα ένταξης λειτούργησαν ήταν με μόνιμους..
Με τον νεο νομο για την ειδική αγωγή τι λέτε να γίνει;Θa αλλάξει ο τρόπος πρόσληψεις των αναπληρωτών;
Απο αυτα που λεει στη εγκυκλιο οι παλιοι πρεπει να φερουν ξανα ολα τα δικαιολογητικα για επιβεβαιωση, φανταζομαι οχι να παμε να τα βγαζουμε φωτοτυπιες και να τα επικυρωνουμε, απλως να τα εχουμε εκει για να τα ξανατσεκαρουν αν χρειαστει. Εκτος βεβαια απο νεα δικαιολογητικα που καποιος θα προσκομισει. Αρα παλι δεν γλυτωνω να κουβαλησω τον 2κιλο ντοσιε μου
Παράθεση από: F. στις Αυγούστου 27, 2013, 06:45:01 pmΑπο αυτα που λεει στη εγκυκλιο οι παλιοι πρεπει να φερουν ξανα ολα τα δικαιολογητικα για επιβεβαιωση, φανταζομαι οχι να παμε να τα βγαζουμε φωτοτυπιες και να τα επικυρωνουμε, απλως να τα εχουμε εκει για να τα ξανατσεκαρουν αν χρειαστει. Εκτος βεβαια απο νεα δικαιολογητικα που καποιος θα προσκομισει. Αρα παλι δεν γλυτωνω να κουβαλησω τον 2κιλο ντοσιε μου Το ιδιο ελεγε και περυσι αλλα δεν τα ζητουσαν, τουλαχιστον στη δικια μου δευτεροβαθμια.