0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: KAZAN στις Αυγούστου 27, 2013, 07:23:00 pmΠαράθεση από: F. στις Αυγούστου 27, 2013, 06:45:01 pmΑπο αυτα που λεει στη εγκυκλιο οι παλιοι πρεπει να φερουν ξανα ολα τα δικαιολογητικα για επιβεβαιωση, φανταζομαι οχι να παμε να τα βγαζουμε φωτοτυπιες και να τα επικυρωνουμε, απλως να τα εχουμε εκει για να τα ξανατσεκαρουν αν χρειαστει. Εκτος βεβαια απο νεα δικαιολογητικα που καποιος θα προσκομισει. Αρα παλι δεν γλυτωνω να κουβαλησω τον 2κιλο ντοσιε μου Το ιδιο ελεγε και περυσι αλλα δεν τα ζητουσαν, τουλαχιστον στη δικια μου δευτεροβαθμια.ούτε εμένα μου τα ζήτησαν. Επίσης δεν μου τα ζήτησαν κ φέτος στην γενικήόπως έγραφε η εγκύκλιος
Παράθεση από: F. στις Αυγούστου 27, 2013, 06:45:01 pmΑπο αυτα που λεει στη εγκυκλιο οι παλιοι πρεπει να φερουν ξανα ολα τα δικαιολογητικα για επιβεβαιωση, φανταζομαι οχι να παμε να τα βγαζουμε φωτοτυπιες και να τα επικυρωνουμε, απλως να τα εχουμε εκει για να τα ξανατσεκαρουν αν χρειαστει. Εκτος βεβαια απο νεα δικαιολογητικα που καποιος θα προσκομισει. Αρα παλι δεν γλυτωνω να κουβαλησω τον 2κιλο ντοσιε μου Το ιδιο ελεγε και περυσι αλλα δεν τα ζητουσαν, τουλαχιστον στη δικια μου δευτεροβαθμια.
Απο αυτα που λεει στη εγκυκλιο οι παλιοι πρεπει να φερουν ξανα ολα τα δικαιολογητικα για επιβεβαιωση, φανταζομαι οχι να παμε να τα βγαζουμε φωτοτυπιες και να τα επικυρωνουμε, απλως να τα εχουμε εκει για να τα ξανατσεκαρουν αν χρειαστει. Εκτος βεβαια απο νεα δικαιολογητικα που καποιος θα προσκομισει. Αρα παλι δεν γλυτωνω να κουβαλησω τον 2κιλο ντοσιε μου
συναδελφοι γεια σας. διαβασα για τη καταργηση ειδικοτητων στην ΕΑΕ, πραγμα που γνωριζα οτι θα γινει μονο στη Γενικη. τελοσπαντων, το ερωτημα μου ειναι.. ειμαι ατομο με αναπηρια αναπληρωτης και η ειδικοτητα μου καταργηθηκε, μηπως ξερετε αν υπαρχει εξαιρεση στα ατομα με αναπηρια ανω 67%
Παράθεση από: specialstar στις Αυγούστου 28, 2013, 02:08:59 amσυναδελφοι γεια σας. διαβασα για τη καταργηση ειδικοτητων στην ΕΑΕ, πραγμα που γνωριζα οτι θα γινει μονο στη Γενικη. τελοσπαντων, το ερωτημα μου ειναι.. ειμαι ατομο με αναπηρια αναπληρωτης και η ειδικοτητα μου καταργηθηκε, μηπως ξερετε αν υπαρχει εξαιρεση στα ατομα με αναπηρια ανω 67%αν στην εγκύκλιο που βγήκε δεν το λέει, δεν υπάρχει εξαίρεσηγράφει ότι μόνο ως ωρομίσθιος μπορεί να προσληφθεί κάποιος από τους καταργηθείς κλάδουςδιάβασε την συνάδελφε μήπως και γράφει κάτι ειδικότερο και δεν το είδα