0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδερφοι δεν είχα διαβάσει τις αναρτήσεις σας στις προηγούμενες σελίδες ότι δε θέλετε να συζητάμε εδώ για τα μεταπτυχιακά. Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω το θυμό σας και τα σχόλια τύπου '' έλεος'' nero.. Δεν μπορεί κάποιος να λέει ό,τι θέλει, ότι ψηφίστηκε ο νόμος και τα λοιπά, πού το είδε; Στο προχθεσινό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε δεν αναφέρει τίποτα. Σε τηλ μου επικοινωνία με τη Διεύθυνση ΕΑ μου είπαν ότι θέλουν να το περάσουν, αλλά ψάχνονται ακόμη. Έτσι ακριβώς, αυτολεξεί! Εάν δε θέλετε ενημέρωση, τότε τι γράφετε στο forum;
Καλημέρα. Πήρε κανείς τηλέφωνο στη ΔΙΔΕ Ρεθύμνου σχετικά με την πρόσκληση για αποσπάσεις μονίμων στο ΕΕΕΕΚ Ρεθύμνου χωρίς κανένα τυπικό προσόν ειδικής αγωγής;
πριν λιγο, μιλησε ο υπουργος στο ράδιοφωνο, δεν αναφέρθηκε καθολου για προσληψεις στην ειδικη αγωγη! Οι δημοσιογραφοι δεν του εκαναν μια ερωτηση για την ειδική αγωγη
Παράθεση από: thouvou στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 09:36:09 amΣυνάδερφοι δεν είχα διαβάσει τις αναρτήσεις σας στις προηγούμενες σελίδες ότι δε θέλετε να συζητάμε εδώ για τα μεταπτυχιακά. Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω το θυμό σας και τα σχόλια τύπου '' έλεος'' nero.. Δεν μπορεί κάποιος να λέει ό,τι θέλει, ότι ψηφίστηκε ο νόμος και τα λοιπά, πού το είδε; Στο προχθεσινό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε δεν αναφέρει τίποτα. Σε τηλ μου επικοινωνία με τη Διεύθυνση ΕΑ μου είπαν ότι θέλουν να το περάσουν, αλλά ψάχνονται ακόμη. Έτσι ακριβώς, αυτολεξεί! Εάν δε θέλετε ενημέρωση, τότε τι γράφετε στο forum;Μόνο που το φόρουμ έχει κανόνες και χωρίζεται και σε θέματα.Δεν είναι θέμα του τί θέλουμε αλλά τί είναι σωστό.Δηλαδή όπου να ναι θα μπαίνουμε να σχολιάζουμε για τα νέα που μάθαμε;Το συγκεκριμένο θέμα έχει τίτλο αναπληρωτές ειδικής 2013-14 και μπαίνουμε να διαβάσουμε τα νέα για τους αναπληρωτές ειδικής 2013-14 και μάλιστα με μεγάλη αγωνία αυτές τις μέρες,γι αυτό λίγο προσοχή με την επιλογή των θεμάτων στα οποία σχολιάζετε τα νέα σας..Εξάλλου συμφωνήσατε με τους κανόνες του φόρουμ για να είστε εδώ,οπότε σεβαστείτε τους..
Παράθεση από: smile02.50 στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 11:28:06 amΚαλημέρα. Πήρε κανείς τηλέφωνο στη ΔΙΔΕ Ρεθύμνου σχετικά με την πρόσκληση για αποσπάσεις μονίμων στο ΕΕΕΕΚ Ρεθύμνου χωρίς κανένα τυπικό προσόν ειδικής αγωγής;Μόλις αντιλήφθηκα αυτο την προκύρηξη της διδε ρεθυμνου.Από πότε έχει βγει αυτο?Τι μπορούμε να κάνουμε?Έκανε καποιος κάτι?