0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: solar στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 11:09:09 amΆν καταθέσεις τα αντίγραφα πτυχίου μεταφρασμένα και αναλυτική βαθμολογία, κάνεις και μια υπευθυνη δήλωση ότι θα καταθέσεις την πράξη αναγνώρισης έως ότου κυρωθούν οι πίνακες.Δεν σου το παιρνάνε το μεταπτυχιακό έτσι, μόνο εάν στείλεις την πράξη αναγνώρισης πρίν κυρωθούν.
Άν καταθέσεις τα αντίγραφα πτυχίου μεταφρασμένα και αναλυτική βαθμολογία, κάνεις και μια υπευθυνη δήλωση ότι θα καταθέσεις την πράξη αναγνώρισης έως ότου κυρωθούν οι πίνακες.Δεν σου το παιρνάνε το μεταπτυχιακό έτσι, μόνο εάν στείλεις την πράξη αναγνώρισης πρίν κυρωθούν.
Δηλαδή περιμένουμε πότε θα υποβάλει και ο τελευταίος την πράξη αναγνώρισής του, για να δούμε τους προσωρινούς πίνακες; Και λέω προσωρινούς διότι, στην περίοδο των ενστάσεων κανένα νέο δικαιολογητικό δεν μπορεί να γίνει δεκτό (θεωρητικά θα μου πείτε...).
Παράθεση από: leontokardos στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:45:41 pmΔηλαδή περιμένουμε πότε θα υποβάλει και ο τελευταίος την πράξη αναγνώρισής του, για να δούμε τους προσωρινούς πίνακες; Και λέω προσωρινούς διότι, στην περίοδο των ενστάσεων κανένα νέο δικαιολογητικό δεν μπορεί να γίνει δεκτό (θεωρητικά θα μου πείτε...).μιλησε φίλη μ με τμήμα ειδικης και ειπαν και σε αυτή οι πινακες σε καμια 10ρια μερες και πως ακόμα περιμένουν τα χαρτία από Α/θμιες ......αρα καλο Οκτώβρη η πρώτη φάση!!!!! κι όσο κι αν κάποιοι εξακολουθούν να μην πιστεύουν πως όλα αυτά γίνονται για τα μτπχ εγώ καθόλου δεν έχω πειστεί......είναι η τελευταία χρονιά που θα προταχθούν τα μτπχ και δεν θέλουν να χαθεί η ευκαιρία....υπάρχουν άτομα με 4000 στον πίνακα γενικής και θα μπουν μπροστά απ' ολους μας φέτος .....από του χρόνου θα είναι πολύ πίσω απ' ολους όσους έχουν προυπηρεσία και μάλιστα μεγάλη!!!!! Οπότε ναι πιστεύω πως θα περιμένουμε και τον τελευταίο με μτπχ ,5000 περιπου ατομα, για να δουμε τη θέση μας στον πίνακα και να ξεκινήσουν οι φάσεις για την ειδική.......ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ε είναι όντως υπερβολη τα 5000 μεταπτυχιακά...σιγά μην κίνησε όλη η γενική να κάνει μεταπτυχιακό...ειδικά οι δάσκαλοι που περσι δουλευαν και οι μηδενικής προυπηρεσίας...
πηρα τώρα υπουργειο..τέλος της άλλης εβδομάδας μου είπαν οι πίνακες....
Παράθεση από: thouvou στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 11:51:46 amΠαράθεση από: solar στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 11:09:09 amΆν καταθέσεις τα αντίγραφα πτυχίου μεταφρασμένα και αναλυτική βαθμολογία, κάνεις και μια υπευθυνη δήλωση ότι θα καταθέσεις την πράξη αναγνώρισης έως ότου κυρωθούν οι πίνακες.Δεν σου το παιρνάνε το μεταπτυχιακό έτσι, μόνο εάν στείλεις την πράξη αναγνώρισης πρίν κυρωθούν.
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 01:29:06 pmε είναι όντως υπερβολη τα 5000 μεταπτυχιακά...σιγά μην κίνησε όλη η γενική να κάνει μεταπτυχιακό...ειδικά οι δάσκαλοι που περσι δουλευαν και οι μηδενικής προυπηρεσίας...οχι καλε 5000 μτπχ!!!!!!!!!!!!!!! Περιμενουμε λέω οι περιπου 5000 που ειμαστε στον πινακα της ειδικης τα 5-10 μτπχ που εμειναν...................ηρεμηστε!!!!