0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mendor στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:50:32 pmΠαράθεση από: Jane_Eyre στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:42:17 pmΠαράθεση από: sixtir στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:14:37 pmΠαράθεση από: Jane_Eyre στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:08:36 pmΘα καταθέσω το προσωπικό μου παράδειγμα σχετικά με την ένταξη μου στους πίνακες για να καταλάβετε πώς γίνεται η ένταξη, όπως το διαπίστωσα κι εγώ από την α χρονιά που βρέθηκα στον πίνακα αυτό μέχρι και σήμερα.Όταν κατέθεσα για α' φορά τα χαρτιά μου προκειμένου να ενταχθώ κι εγώ στον πίνακα Αναπληρωτών της ΕΑ (υπολογίστε κπ χρόνια πρίν, όχι και πολλά), την ίδια χρονιά κατέθεσε τα χαρτιά της και μια συμφοιτήτριά μου με την οποία κάναμε μαζί μτπχ και μάλιστα στο ίδιο παν/μιο.Το απότέλεσμα? Όταν βγήκαν οι πίνακες αυτή προηγούνταν ακριβώς 10 θέσεις από μένα, παρά το ότι το πτυχίο μου (γεν. παιδείας) ήταν παλαιότερο από το δικό της και είμασταν και οι 2 χωρίς προϋπηρεσία. Ποιά ήταν η διαφορά???Είχε μόρια από ΑΣΕΠ (στον οποίο είχε συμμετάσχει 2 φορές μάλιστα) & είχε και μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου από το δικό μου..Θα έπρεπε να κάνω κάτι? Μάλλον όχι γιατί σε τηλ. επικοινωνία που είχα με το Υπ. μου είπαν ότι της δίνει προβάδισμα στον πίνακα ο ΑΣΕΠ!!!!!!!!!Τα συμπεράσματα δικά σας..................Και πολύ καλά σου είπαν! Δεν κατάλαβα στην ειδική αγωγή δεν διδάσκεται το αντικειμενό σας, ούτε παιδαγωγικά δεν είστε καταρτισμένοι? Τι διδάσκετε θεωρίες που μάθατε στο μεταπτυχιακό? Εννοείται πως ο ΑΣΕΠ μετράει και θα μετράει στην ειδική αγωγή!Αν κατάλαβες το παράδειγμα μου δεν το ανέφερα για αυτό τον λόγο αλλά για να δείξω ότι υπάρχουν άλλα κριτήρια που προηγούνται της κατοχής ενός απλού μτπχ!!!!!!!γι΄άυτο προηγειται και το ''απλο'' διδακτορικο μια και τα απλουστευεις ολα...Ναι, γιατί αν θυμάμαι καλά το μτπχ. σου δίνει 2 χρόνια πλασματικής προϋπηρεσίας και το διδακτορικό 3!! Πάντα όμως μιλάμε για συναδέρφους που δεν έχουν δουλέψει. Διαφορετικά αλλάζει η κατάσταση........
Παράθεση από: Jane_Eyre στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:42:17 pmΠαράθεση από: sixtir στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:14:37 pmΠαράθεση από: Jane_Eyre στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:08:36 pmΘα καταθέσω το προσωπικό μου παράδειγμα σχετικά με την ένταξη μου στους πίνακες για να καταλάβετε πώς γίνεται η ένταξη, όπως το διαπίστωσα κι εγώ από την α χρονιά που βρέθηκα στον πίνακα αυτό μέχρι και σήμερα.Όταν κατέθεσα για α' φορά τα χαρτιά μου προκειμένου να ενταχθώ κι εγώ στον πίνακα Αναπληρωτών της ΕΑ (υπολογίστε κπ χρόνια πρίν, όχι και πολλά), την ίδια χρονιά κατέθεσε τα χαρτιά της και μια συμφοιτήτριά μου με την οποία κάναμε μαζί μτπχ και μάλιστα στο ίδιο παν/μιο.Το απότέλεσμα? Όταν βγήκαν οι πίνακες αυτή προηγούνταν ακριβώς 10 θέσεις από μένα, παρά το ότι το πτυχίο μου (γεν. παιδείας) ήταν παλαιότερο από το δικό της και είμασταν και οι 2 χωρίς προϋπηρεσία. Ποιά ήταν η διαφορά???Είχε μόρια από ΑΣΕΠ (στον οποίο είχε συμμετάσχει 2 φορές μάλιστα) & είχε και μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου από το δικό μου..Θα έπρεπε να κάνω κάτι? Μάλλον όχι γιατί σε τηλ. επικοινωνία που είχα με το Υπ. μου είπαν ότι της δίνει προβάδισμα στον πίνακα ο ΑΣΕΠ!!!!!!!!!Τα συμπεράσματα δικά σας..................Και πολύ καλά σου είπαν! Δεν κατάλαβα στην ειδική αγωγή δεν διδάσκεται το αντικειμενό σας, ούτε παιδαγωγικά δεν είστε καταρτισμένοι? Τι διδάσκετε θεωρίες που μάθατε στο μεταπτυχιακό? Εννοείται πως ο ΑΣΕΠ μετράει και θα μετράει στην ειδική αγωγή!Αν κατάλαβες το παράδειγμα μου δεν το ανέφερα για αυτό τον λόγο αλλά για να δείξω ότι υπάρχουν άλλα κριτήρια που προηγούνται της κατοχής ενός απλού μτπχ!!!!!!!γι΄άυτο προηγειται και το ''απλο'' διδακτορικο μια και τα απλουστευεις ολα...
Παράθεση από: sixtir στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:14:37 pmΠαράθεση από: Jane_Eyre στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:08:36 pmΘα καταθέσω το προσωπικό μου παράδειγμα σχετικά με την ένταξη μου στους πίνακες για να καταλάβετε πώς γίνεται η ένταξη, όπως το διαπίστωσα κι εγώ από την α χρονιά που βρέθηκα στον πίνακα αυτό μέχρι και σήμερα.Όταν κατέθεσα για α' φορά τα χαρτιά μου προκειμένου να ενταχθώ κι εγώ στον πίνακα Αναπληρωτών της ΕΑ (υπολογίστε κπ χρόνια πρίν, όχι και πολλά), την ίδια χρονιά κατέθεσε τα χαρτιά της και μια συμφοιτήτριά μου με την οποία κάναμε μαζί μτπχ και μάλιστα στο ίδιο παν/μιο.Το απότέλεσμα? Όταν βγήκαν οι πίνακες αυτή προηγούνταν ακριβώς 10 θέσεις από μένα, παρά το ότι το πτυχίο μου (γεν. παιδείας) ήταν παλαιότερο από το δικό της και είμασταν και οι 2 χωρίς προϋπηρεσία. Ποιά ήταν η διαφορά???Είχε μόρια από ΑΣΕΠ (στον οποίο είχε συμμετάσχει 2 φορές μάλιστα) & είχε και μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου από το δικό μου..Θα έπρεπε να κάνω κάτι? Μάλλον όχι γιατί σε τηλ. επικοινωνία που είχα με το Υπ. μου είπαν ότι της δίνει προβάδισμα στον πίνακα ο ΑΣΕΠ!!!!!!!!!Τα συμπεράσματα δικά σας..................Και πολύ καλά σου είπαν! Δεν κατάλαβα στην ειδική αγωγή δεν διδάσκεται το αντικειμενό σας, ούτε παιδαγωγικά δεν είστε καταρτισμένοι? Τι διδάσκετε θεωρίες που μάθατε στο μεταπτυχιακό? Εννοείται πως ο ΑΣΕΠ μετράει και θα μετράει στην ειδική αγωγή!Αν κατάλαβες το παράδειγμα μου δεν το ανέφερα για αυτό τον λόγο αλλά για να δείξω ότι υπάρχουν άλλα κριτήρια που προηγούνται της κατοχής ενός απλού μτπχ!!!!!!!
Παράθεση από: Jane_Eyre στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:08:36 pmΘα καταθέσω το προσωπικό μου παράδειγμα σχετικά με την ένταξη μου στους πίνακες για να καταλάβετε πώς γίνεται η ένταξη, όπως το διαπίστωσα κι εγώ από την α χρονιά που βρέθηκα στον πίνακα αυτό μέχρι και σήμερα.Όταν κατέθεσα για α' φορά τα χαρτιά μου προκειμένου να ενταχθώ κι εγώ στον πίνακα Αναπληρωτών της ΕΑ (υπολογίστε κπ χρόνια πρίν, όχι και πολλά), την ίδια χρονιά κατέθεσε τα χαρτιά της και μια συμφοιτήτριά μου με την οποία κάναμε μαζί μτπχ και μάλιστα στο ίδιο παν/μιο.Το απότέλεσμα? Όταν βγήκαν οι πίνακες αυτή προηγούνταν ακριβώς 10 θέσεις από μένα, παρά το ότι το πτυχίο μου (γεν. παιδείας) ήταν παλαιότερο από το δικό της και είμασταν και οι 2 χωρίς προϋπηρεσία. Ποιά ήταν η διαφορά???Είχε μόρια από ΑΣΕΠ (στον οποίο είχε συμμετάσχει 2 φορές μάλιστα) & είχε και μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου από το δικό μου..Θα έπρεπε να κάνω κάτι? Μάλλον όχι γιατί σε τηλ. επικοινωνία που είχα με το Υπ. μου είπαν ότι της δίνει προβάδισμα στον πίνακα ο ΑΣΕΠ!!!!!!!!!Τα συμπεράσματα δικά σας..................Και πολύ καλά σου είπαν! Δεν κατάλαβα στην ειδική αγωγή δεν διδάσκεται το αντικειμενό σας, ούτε παιδαγωγικά δεν είστε καταρτισμένοι? Τι διδάσκετε θεωρίες που μάθατε στο μεταπτυχιακό? Εννοείται πως ο ΑΣΕΠ μετράει και θα μετράει στην ειδική αγωγή!
Θα καταθέσω το προσωπικό μου παράδειγμα σχετικά με την ένταξη μου στους πίνακες για να καταλάβετε πώς γίνεται η ένταξη, όπως το διαπίστωσα κι εγώ από την α χρονιά που βρέθηκα στον πίνακα αυτό μέχρι και σήμερα.Όταν κατέθεσα για α' φορά τα χαρτιά μου προκειμένου να ενταχθώ κι εγώ στον πίνακα Αναπληρωτών της ΕΑ (υπολογίστε κπ χρόνια πρίν, όχι και πολλά), την ίδια χρονιά κατέθεσε τα χαρτιά της και μια συμφοιτήτριά μου με την οποία κάναμε μαζί μτπχ και μάλιστα στο ίδιο παν/μιο.Το απότέλεσμα? Όταν βγήκαν οι πίνακες αυτή προηγούνταν ακριβώς 10 θέσεις από μένα, παρά το ότι το πτυχίο μου (γεν. παιδείας) ήταν παλαιότερο από το δικό της και είμασταν και οι 2 χωρίς προϋπηρεσία. Ποιά ήταν η διαφορά???Είχε μόρια από ΑΣΕΠ (στον οποίο είχε συμμετάσχει 2 φορές μάλιστα) & είχε και μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου από το δικό μου..Θα έπρεπε να κάνω κάτι? Μάλλον όχι γιατί σε τηλ. επικοινωνία που είχα με το Υπ. μου είπαν ότι της δίνει προβάδισμα στον πίνακα ο ΑΣΕΠ!!!!!!!!!Τα συμπεράσματα δικά σας..................
Η μοριοδότηση ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ! Θα ακολουθήσει αυτή της γενικής παιδείας...
Παράθεση από: ioanna-2012 στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 05:56:51 pmΗ μοριοδότηση ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ! Θα ακολουθήσει αυτή της γενικής παιδείας...Δηλαδη αμα εχεις 100 μηνες υπηρεσια και παρεις 16 μορια εκει που επερνες 100 και βρεθει ενας τριτεκνος με 40 μηνες και σε περασει εινει δικαιο αυτο? Μετα τι θα λες???