0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...πλήγμα και στην επικαλούμενη αξιοκρατική επιλογή του προσωπικού!!!!μ αρέσει που τρωγόμασταν οι μεταπτυχιακοί με τους σεμιναριούχους για την προυπηρεσία και τώρα ο ΟΑΕΔ θα μας πετάξει όλους έξω για να προσλάβει αναλώσιμο προσωπικό μόνο και μόνο επειδή διαθέτει περισσότερη ανεργία....κοινώς όσοι δούλεψαν πέρυσι θα ξαναεργαστούν σε 2 χρόνια έχοντας βέβαια κάρτα ανεργίας και αυτοί που θα δουλέψουν φέτος θα ξαναεργαστούν σε 3 χρόνια...καταστάσεις stage μου θυμίζει το όλο σκηνικό!!!!αλήθεια ποιο σατανικό μυαλό σκέφτεται τέτοιες αθλιότητες;;;;;;
Θα μου επιτρέψεις να σου επιστρέψω τον χαρακτηρισμό. Οι πίνακες θα μπορούσαν να έχουν βγει από τον Ιούλιο και ας έπαιρναν αναπληρωτές το Νοέμβρη αν ήθελαν να γλυτώσουν χγιατι ειχες κανει αιτηση τον ιουλιο; για να σου βγαλει και πινακες...
Για πες μας εσύ που είσαι άριστος νομικός, γίνεται να καταθέσεις μάστερ με τις ενστάσεις; Γιατί κι εγώ αυτό γνωρίζω, ότι δεν γίνεται. αλλά εδώ μέσα πολλοί υποστηρίζουν το αντίθετο. Θέλω να μου παραθέσεις και τον νόμο όμως εσύ που παίζεις τα νομικά στα δάχτυλα.
....μαλλον αυτό περιμεναν στο υπουργείο....δημοσευση του φεκ νεου νομουhttp://www.alfavita.gr/sites/default/files/attachments/fek_gia_neo_lykeio.pdfΗ αποκατασταση μιας διαχρονικής αδικίας;;;;
Δεν αλλάζει τίποτα φέτος και για του χρόνου δεν έχει αποφασιστεί ο νέος τρόπος κατάταξης.