0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν φαίνεται να έχει παιδί με ειδικές ανάγκες. Μάλλον ο ίδιος είναι ειδική κατηγορία αλλά δεν ξέρω γιατί δεν βρίσκεται και στον πίνακα Α
Νομίζω ότι εκείνη η χρονιά ήταν η ωραιότερη..Είχαν πάρει αναπληρωτές από νωρίς και βρίσκονταν στις θέσεις τους όλοι από 1 Σεπτεμβρίου!!!
Γιατί έγιναν σύμφωνα με κάποια ΕΓΚΥΚΛΙΟ!!! Και γιατί δεν υπάρχει ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ αλλά μια ασαφής παπάτζα που δεν καθορίζει κανέναν τρόπο κατάταξης!!!! Μην ελπίζετε στην απαξίωση των μεταπτυχιακών. Τσάμπα όνειρα κάνετε ορισμένοι και του χρόνου θα απογοητευτείτε.
Ρε παιδιά....στους φιλολόγους τουλάχιστον έχει και άτομα με διδακτορικό....τι θέλετε να πείτε δηλαδή....ότι πρέπει να πάνε πίσω απ'τους έχοντες απλά προϋπηρεσία;;;; Τα ισοπεδώνουμε όλα;; Χωρίς να είμαι πεπεισμένη ποιος απ'τους 2 τρόπους κατάταξης είναι καλύτερος, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα!!
γιατί το διδακτορικό είναι υπεράνω όλων? No comments.....
Ακριβώς!!Δεν εννοώ τα δύο Άτομα με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες...Αναφέρομαι στο άτομο με τον αριθμό 10 ο οποίος στον περσινό πίνακα βρισκόταν στον αριθμό 35 και φέτος ξαφνικά είναι ειδική κατηγορία και ανέβηκε 25 θέσεις...Χωρίς να έχω την διάθεση να θίξω αυτό το πρόσωπο και επειδή συμβαίνουν διάφορα μου αύριο θα πάω να καταθέσω ένσταση.Επίσης το όνομά του δεν υπάρχει στον πίνακα Α' παρα μόνο στον
γιατί το διδακτορικό είναι υπεράνω όλων?