0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eλπίζω να καλέσουν Παρασκευή ή ακόμα και Σάββατο (το έκαναν στη γενική)! Αν και προσωπικά θεωρώ ότι περισσότερες ελπίδες έχει η πρωτοβάθμια γι'αυτή την εβδομάδα.
Στον πίνακα των Μαθηματικών υπάρχουν συνάδελφοι που ενώ δούλευαν πέρσι κσι πρόπερσυ ως αναπληρωτές στην
Οι της Α.θμιας θα κάνουν πολλοι ένσταση μήπως και ισχύσει ο "καινούργιος" νόμος, οπότε ίσως πάνε απο Δευτέρα.Μακάρι να βγουν για ολους μας την Παρασκευή να τελειώνει αυτή η κατάσταση.
Δεσμεύονται είπαν για Παρασκευή..αλλά τι λέω? για το υπουργείο μιλάω.. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να είναι μαζικές μας συμφέρει όλους νομίζω..Γνωρίζει κανείς τι ακούγεται για μεγάλα αστικά κέντρα?
δηλαδή εγώ που έκανα μεταπτυχιακό (όχι στην ειδική) ενώ δούλευα για τον απλό λόγο ότι ήταν με modelus και όταν είχε πρωινά μαθήματα έπαιρνα άδεια από την εργασία μου ή έπαιζα με τις απουσίες που δικαιούμουν πρέπει να έρθει ο εισαγγελέας να με πιάσει από την μούρη;νομίζω ότι πρέπει να μαζευτείς λιγάκι συνάδελφε, εκτίθεσαι, βγάζεις πίκρα, κακία, μίρλα, ασχετοσύνη και είναι κρίμα για συνάδελφο να έχει τέτοια θέματα.
Μέχρι την Παρασκευή ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος θα ανακοινώσει την πρόσληψη περισσοτέρων από 6.300 αναπληρωτών στην ειδική αγωγή , από 4100 που είχαν προσληφθεί πέρσι..πηγή esosΑλλα και αλλου το είδα και fb..το δεσμεύονται όμως δικό μου λάθος..αλλά και γιατί όχι...ΑΝΤΕ
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δε το είχα δει. Πλεόν μας έχουν χαζέψει τόσο που η Παρασκευή μου φαίνεται ΝΩΡΙΣ!
Ευχομαι σε ολους τους καλους συναδερφους εδω καλο διορισμο για φετος και να επικρατησει ηρεμια.Δεν παει αλλο ο τσακωμος με τα μεταπτυχιακα.Ας παρει ο καθενας οτι χαρτι θελει και ας κανει την ζωη του.Μακαρι να δουλεψουμε ολοι και να εχουμε την υγεια μας.Μακαρι να δουλεψω και γω κυριως που χρωσταω σε οποιον μιλαει ελληνικα που λεει κ ενας κολλητος μου απο τον βορα.Να ειστε ολοι καλα και ψυχραιμια!!!
Πολύ κουραστική η διαφήμιση των προσόντων και άλλο τόσο η διαφήμιση των μη προσόντων...