0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον πίνακα της ειδική εντάσσεται κάποιος με σεμινάριο ή μεταπτυχιακό;
Παιδια να ρωτησω κατι και να μου απαντησει οποιος γνωριζει: οταν 2 ατομα εχουν ακρινβως την ιδια προυπηρεσια με ποια σειρα υπολογιζονται τα υπολοιπα κριτηρια ετσι ωστε να ξεκαθαρισει η θεση στον πινακα; Δηλαδη πρωτο ποιο ειναι η ημεροχρονολογια πτυχιου, ο ΑΣΕΠ ή ο βαθμος πτυχιου;
Στις περιπτώσεις ίσης ή μηδενικής προϋπηρεσίας ΕΑΕ οι υποψήφιοι κατατάσσονται σύμφωνα με τα γενικά λοιπά κριτήρια των εκπαιδευτικών (μόρια ΑΣΕΠ, ημεροχρονολογία κτήσης και βαθμός πτυχίου). Αρα, ΑΣΕΠ- ημεροχρονολογία κτήσης- βαθμός πτυχίου.
Μα τι έγινε συνάδερφοι χθες; Ο κακός χαμός; Λίγο δεν μπήκα και είχα να διαβάσω 5 σελίδες και να πω ότι άξιζε τον κόπο..Πού είναι οι συντονιστές να τα διαγράψουν; Εγώ μια κουβέντα είπα για την κατάταξη και χάθηκε αμεσότατα. Τεσπά..Καλή τοποθέτηση σε όλους, κρατήστε μικρό καλάθι, οι σεμιναριούχοι ας χάσουν κι αυτή μια χρονιά, όπως χάσαμε εμείς τόσες, οι μεταπτυχιακοί ας χαρούν για μια χρονιά.. και από του χρόνου βλέπουμε αν θα χαίρεται κανείς μας! Μια ερώτηση θέλω μόνο να κάνω επί του θέματος όμως και μόνο επί του θέματος θέλω απάντηση από όποιον γνωρίζει: 1.Θα καλέσουν 1 μεγάλη φάση, αφού έχουν τις πιστώσεις ή θα σπάσουν σε 2;2.Θα καλέσουν μόνο ΑΚΩ; Αυτό γράφεται σχεδόν παντού..Από πού προκύπτει;
πριν από λίγο είχα τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο το οποίο δίνει κπ πιθανότητες στο ενδεχόμενο να βγει η φάση την Παρασκεύη...δεν ρώτησα για τον αριθμό αλλά νομίζω πως αύριο θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα...