0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω δηλώσει μόνο τον νομό μου και είμαι μέσα στην πρώτη 5άδα. Μην αφήσουμε και τα ιδιαίτερα έτσι; Δε ξέρεις αύριο τι ξημερώνει. Τελειώνει το ΕΣΠΑ και άντε γεια.
Πολύ σωστή θα έλεγα....και οι ξενόγλωσσοι στα πιλοτικά με ΕΣΠΑ δούλευαν τόσα χρόνια και εν μία νυκτί λόγω πλεονάζοντων, λόγω μετατάξεων, λόγω διαθέσεων, λόγω μείωσης ωραρίου και λόγω πολλών άλλων που μπορεί να σκαρφιστούν βρέθηκαν εκτός...το ίδιο μπορεί να συμβεί σε όλους τους κλάδους,κανείς δεν είναι ασφαλής πλέον...γνώμη μου...επενδύστε στον εαυτό σας και όχι σ'αυτούς (Υπουργείο) Πέρα απ'αυτά βέβαια...αυτό που είναι περίεργο είναι πως δεν ανακοινώθηκαν ακόμη οι αποσπάσεις σε ΣΜΕΑ και ΚΕΔΔΥ...συνήθως προηγούνται! Ή ανακοινώθηκαν και δεν το πήρα χαμπάρι...
Πολύ μιλάνε τα τηλ, πολύ μιλάνε..Αλλά με ποιους μιλάνε;Δώστε πληροφορίες παιδιά εσείς που μιλάτε με υπουργείο!
...ευχάριστα τα νέα, μπόρεσα επιτέλους να πιάσω γραμμή, ένας κύριος το σήκωσε και διαβεβαίωσε ότι και η βθμια θα βγεί σήμερα!!!!!!!!!!!!μάλιστα από μέσα ακουγόντουσαν ονόματα...Δημοπούλου του
Οι πίνακες θα βγουν ή οι προσλήψεις;
...οι πίνακες με τις προσλήψεις θα βγούν και αυτές σε πίνακα εμφανίζονται...μην αγχώνεσαι άλλο!!!να φύγεις με την α φάση εύχομαι
Μπορούμε να κάνουμε κάποια πρόβλεψη ως προς το πώς θα κατανεμηθούν οι 1400 προσλήψεις στη δευτεροβάθμια;