0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αχ αχ οχι τωρα τετοια ...ας μη μαλωνουμε για τα μεταπτυχιακα και τις προυπηρεσιες...
Οι προσλήψεις αναπληρωτών,εφόσον τελικά πραγματοποιηθούν σήμερα,θα ανακοινωθούν αργά το βράδυ αφού το σύστημα επεξεργάζεται ακόμη τις αποσπάσεις βθμιας.Για τις 881προσλήψεις δασκάλων από το ΕΣΠΑ για σχολεία ΕΑΕΠ λένε πως θα βγουν κι αυτές σήμερα.Με κάθε επιφύλαξη πάντα......Μπράτης...
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B9%CE%919-4%CE%A11
Όπως λέμε:"Εάν και εφόσον... εν τοιαύτη περιπτώσει... ας πούμε... Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος... λέμε τώρα... και καλά... βγουν σήμερα οι προσλήψεις, θα βγουν αργά το βράδυ!"
Ρε παιδιά για πείτε μου γιατί νομίζω ότι χάζεψα. Ποιοί λέει ότι θα δουλεύουν στο Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικήςυποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες»,«Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικέςεκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τουςανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού; Από τους εννιαίους πίνακες; Και εμείς τι κάνουμε;
Εγω πιστευω Κυριακη και προσληψη 1/10
άρχισε τα εφόσον ο Μπράτης;
Ρε παιδιά για πείτε μου γιατί νομίζω ότι χάζεψα. Ποιοί λέει ότι θα δουλεύουν στο Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικήςυποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες»,«Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικέςεκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τουςανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού; Από τους εννιαίους πίνακες; Και εμείς τι κάνουμε;Ελα ντέ!!!τι γίνεται;;;;