0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν το εχω πει εγω.η ιριδα το εχει γραψει παλιοτερα...
...σχετικά με τις αποσπάσεις πώς είμαστε σίγουροι ότι δεν θα γίνουν ελάχιστες και στην ειδική;;;ήδη οι χτεσινές ήταν μηδαμινές, εφόσον διαθέτουν κονδύλια από ΕΣΠΑ πολύ πιθανό να μείνουν οι μόνιμοι ως έχουν στις οργανικές τους και να μην αποσπαστούν σε ΣΜΕΑ, ΚΕΔΔΥ...εξάλλου στην γενική αγωγή έγινε σφαγή στην β΄φάση που σημαίνει δεν παίρνω αναπληρωτή και καλύπτω τα κενά με το μόνιμο προσωπικό που διαθέτω...
Ειλικρινα η σταση καποιων εδω μεσα ειναι απαραδεκτη. Θελετε να σας πω και το ονοματεπωνυμο της φιλης μου απο το υπουργειο στην οποια υποχρεωνομαι για καμια πληροφορια;; Θεωρειστε οτι σας ειπα ακυρο και μη δινετε καμια σημασια. Ξυπνειστε μονο οσο ειναι νωρις γιατι οι δασκαλοι μας πηρανε φαλαγγι. Καλο σας βραδυ.
Νομίζω ότι παράλληλη καλύπτεται αυτή τη στιγμή από τους μόνιμους των γενικών σχολείων που θέλουν να καλύψουν ωράριο.
Προσληψεις τελικα την επομενη Παρασκευη και κουτσουρεμενες. Τουλαχιστον θα εχουμε το σκ.
300+150+50= 500 πιστώσεις. 1400 σύνολο...οι υπόλοιπες 900 που θα δοθούν? σε τεχνικές ειδικότητες,γυμναστές,καλλιτεχνικών? Μου φαίνεται άκυρος ο αριθμός!
Ένα ολόκληρο απόγευμα δεν μπήκα και μαγειρεύτηκαν τόσο οι αριθμοί; Αυτή η irida (όνομα και πράγμα) ας μας πει οι 900 πιστώσεις πώς θα κατανεμηθούν, αφού ξέρει για τις 3 ειδικότητες με τόση ακρίβεια..