0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιπλέον,επειδή με το άτομο αυτό ήμασταν μαζί στη δευτεροβάθμια την ημέρα πρόσληψης,θυμάμαι ότι κάποιοι έγραφαν σαν ημερομηνία ανάληψης τις 27/09 και άλλοι τις 26/09(πέρσι είχαν βγει 25/09 και μας είπαν να παρουσιαστούμε 27/09)Θυμάμαι ότι εγώ η ίδια έκανα φασαρία και έγιναν όλες οι ημερομηνίες ανάληψης 27/09.
Δυστυχώς δεν θυμάσαι καλά.Πέρυσι βγήκαν 24/9 και ήταν παρασκευή.Οσοι παρουσιάστηκαν Δευτέρα 27/9 πηραν 4/30=0,133 και όσοι 28/9 πηραν 3/30=0,1 μορια για τον Σεπτέμβριο.Αν δεν είστε σίγουροι μη γράφετε οτι να' ναι
Δυστυχώς δεν θυμάσαι καλά.Πέρυσι βγήκαν 25/9 και ήταν Τρίτη.Οσοι παρουσιάστηκαν Πέμπτη 27/9 πηραν 4/30=0,133 και όσοι 28/9 πηραν 3/30=0,1 μορια για τον Σεπτέμβριο.
το διορθωσαμε???
δεν καταλαβα τι προβλημα εχεις;εγω ισα ισα ειμαι υπερ του να κανει ο καθενας οτι πτυχιο θελει.ολοι ειναι ισοι απεναντι στο νομο κ πρωτος απο ολους δεχτηκα την τωρινη μου ηττα αδιαμαρτυρητα.απλα καποια στιγμη θα χαρω κ γω κ δεν θα δουλευω πια θαλασσα οπως εδω κ τρια χρονια.φυσικα κ θα κανουμε συλλογο κ θα σκισει κιολας.αν θες ελα κ συ...
Μα είναι δυνατόν να κατανεμουν τις πιστωσεις με τετοιο τροπο?2300 στην αθμια και 400 στη βθμια?Παραλληλη!!Απιστευτο!Τοτε γιατι χαιρόμαστε για τα νουμερα???