0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λυπαμαι που σου το λεω αλλα ακομα κι αν αλλαξει ο τροπος καταταξης μαλλον παλι θαλασσα θα δουλευεις λογω του οτι στην ειδικοτητα σου παιρνει πολυ κοσμο και λιγο πολυ ολοι εχετε προυπηρεσια. Εισαι μαθηματικος αν εχω συγκρατησει καλα. Επισης περιμενεις να παρεις και προσαυξηση απο μαστερ του χρονου; Το λεω επειδη μεχρι προχτες ρωτουσες εδω μεσα για το ενδεχομενο να κανεις της Κυπρου. Το ξεκινησες και θα το καταθεσεις και του χρονου; 'Η πολυ αισιοδοξος εισαι ή δουλευομαστε εδω μεσα μου φαινεται.
Όχι...απλά μπορεί και να χήρεψε οπότε ανήκει αυτομάτως στους πολύτεκνους...
επίσης 3τεκνια + 67% αναπηρία= πολυτεκνία
Εκεί γύρω στα 7 χρόνια πρι
Άλλη μια σταγόνα στον ωκεανό..........
Ρε παιδιά πραγματικά θέλω να το πω μέρες αλλά κρατιέμαι. Μήπως παραείναι υπερβολικό αυτό το stalking με τα μόρια των άλλων, με τη χηρεία, την πολυτεκνία, την αναπηρία και τις "πιθανές αδικίες" που υφίσταστε? Αφού τώρα κυρώθηκαν οι πίνακες.. Ρίξτε την ενέργεια σας σε κάτι πιο εποικοδομητικό.. Κάντε μια προσευχούλα ότι γίνει να γίνει για καλό.. Καλή μας επιτυχία και καλό βράδυ σε όλους.
οι "αδικίες" φάνηκαν τώρα στους οριστικούς;γιατί αν ήταν από πριν δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνατε ένσταση!εκτός αν κάνατε και δεν εισακουσήκαστε!όσο για αύριο,πως να βγουν;αφού οι αποσπάσεις δεν έχουν γίνει;δε ξέρω,κρατώ μικρό καλάθι!