0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα παιδια κ απο μενα.δεδομενου οτι ο μπρατης εχει πεσει μεσα μεχρι τωρα θελουμε κ πρεπει να τον πιστεψουμε καλα αποτελεσματα κ μακαρι ολοι να πατε κοντα στα σπιτια σας...εγω κλασικα 400 χλμ κ βαλε θα ειμαι αλλα δεν μασαμε...
Γιατί βρε Nikos2213 να είσαι πάλι μακριά;έχεις πάει αρκετές φορές,κάποια στιγμή δεν σε πάνε πιο κοντά;για πόσες χρονιές δηλαδή κάποιος μπορεί ναναι μακριά;ενημερωτικά ρωτάω,καθώς δεν έχω εμπειρία επί του θέματος.
Ο Μπρατης μιλαει για α/βαθμια. Η β/βαθμια τελος εβδομαδας μετα τις αποσπασεις. Ας καταλαβαινουμε λιγο τι διαβαζουμε, μορφωμενοι ανθρωποι..
ειναι απλο ,βλεπεις τις περσινες προσληψεις κ τα υπολογιζεις.ας πουμε για να παει καποιος λαμια π.χ πρεπει να ειναι κατω απο 60 στον πινακα.αν λοιπον εσυ εισαι 140 ξερεις οτι δεν πας ...
Οι μισοί λένε μετά την Τρίτη αφού γίνουν οι αποσπάσεις και οι άλλοι μισοί αύριο.Τελικά;
αν υποθέσουμε πως έχουν δηλωθεί τα ίδια κενά με πέρυσι και τα έχουν προωθήσει από τις ββάθμιες
Noμιζω οτι ηρθε η ωρα να συνδραμουμε και οικονομικα και να ενισχυσουμε το ΕΣΠΑ ετσι ωστε να προσληφθουν και περισσοτεροι ,πως θα γινει αυτο?? Μα φυσικα με την εισαγωγη της ημερας ανακοινωσης στο παμε στοιχημα live..Eχουμε και λεμε λοιπον Ποτε νομιζετε οτι θα ανακοινωθουν οι προσληψεις της ειδικης αγωγης?Δευτερα :αποδοση 1.20Τριτη : αποδοση 1.40Μισες Δευτερα μισες Τριτη : αποδοση 3.00Του χρονου με αυτες του 2014-15 : αποδοση 10.00Επισης μετα απο κληρωση θα ανακυρηχθει ενας νικητης ο οποιος θα παρει τοποθετηση στην περιοχη της πρωτης του επιλογης...Γινε κι εσυ καθηγητης στο παμε στοιχημα !!!
..κι εσυ...μορφωμενος ανθρωπος...το εριξες στο στοιχημα ....καλησπερα