0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
230 περίπου είναι η παράλληλη της βθμιας (Μπράτης)Λαμπρά!! (thouvou)Και οι δάσκαλοι ρωτάνε αν θα καλυφθούν και της μηδενικής όλοι!!! Τα νεύρα μου!
Τελικά thouvou όπως τα είχα υποψιαστεί η
Και θυμίσου πέρυσι τα 2/3 ήταν ΑΜΩ..Λες και φέτος να μην ισχύει; Όπως μας φλόμωσαν για τις δήθεν 6000 και πιστώσεις, μπορεί και το παραμύθι για μόνο ΑΚΩ να είχε δράκοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!
Προφανως στους 200 δεν θα παρει περισσοτερους φυσικους. Εγω το υπολογιζω χοντρικα 100 φιλολογοι, 50 μαθηματικοι, 30 φυσικοι και οτι μεινει οι υπολοιποι.
μιχαλη καλημερα.συμφωνω απολυτως φιλε.θα ανακατευτει πολυ το πραγμα ετσι.πολυ προχειροδουλεια.μηπως μπορεις υποθετικα να υπολογισεις τις ειδικοτητες κ τον αριθμο απο την καθεμια μεσα στα 200 ατομα αυτα;χοντρικα παντα
Το ξέρω πως ήταν ΑΜΩ...και λες και ευχαριστώ για το ΑΜΩ από τέλη Φεβρουαρίου...;;;;;
Αφού τα μικρά έχουν κηδεμόνα τον Μπράτη!!!!
Όλα τα προγράμματα, οι δράσεις, οι αναπληρωτές κατευθύνονται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Μήπως είναι προτιμότερο η υποχρεωτική εκπαίδευση να είναι 6 χρόνια; Έτσι και επίσημα η παιδεία θα πάει αρκετά χρόνια πίσω και θα εξοικονομηθούν και οι απαραίτητοι πόροι, απολύσεις κ.τ.λ για τα επόμενα χρόνια. Τι λέτε κ. Μπράτη; κ. Αρβανιτόπουλε;