0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια εμένα αυτο μου ειπε το 151...τι να πω
Νίκο οι παράλληλες στηρίξεις είναι πολύ περίεργες ως προς το τι έχει ζητηθεί για να γίνει υπολογισμός...ίσως το σύστημα 4-4-2 είναι το πιο πιθανό (40%πε2,40%πε3,20%πε04).... τώρα αν θα είναι με ρόμβο (έξω δεξια νοηματικη κ αριστερά braille) δεν το ξέρω...λείπει και ο νικόλας ο αλεφ....σοβαρά πάντως, 1000 φορές να μην βγει πρώτα η π.σ. της δευτεροβάθμιας γιατί θα είναι εξαιρετικά άδικο. Από εκει που ζητούσαμε να βγαίνει η π.σ. μαζί με τα υπόλοιπα τώρα γύρισε από την ανάποδη
οχι ρε παιδια, μου είπαν πρωτα ο μεγάλος όγκος, μα για αυτό πήρα, αλλά δεν περίμενα να μου πουν και σήμερα...παιχνίδι για γερά νεύρα
Συνάδελφοι της δευτεροβάθμιας παρατηρώ έναν χαμό τις τελευταίες ημέρες για το ΠΟΤΕ θα γίνουν οι προσλήψεις στην Ειδική και στην παράλληλη στήριξη. Μία μέρα αργότερα μία μέρα νωρίτερα ή και μια εβδομάδα δεν έχει μεγάλη σημασία. Εκεί που πρέπει να γινόμαστε πιεστικοί στο υπουργείο και στον Μπράτη είναι στον ΑΡΙΘΜΟ των προσλήψεων στη δευτεροβάθμια και να υπάρχει μία ίση μεταχείριση στις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι. Οι δικοί μας αιρετοί περί άλλα τυρβάζουν...
Γιατί οι υπουργοί αλλάζουνε... αλλά ο Μπράτης μένει... Ας ξεκινήσουμε εμείς να πιέζουμε το υπουργείο και να μην τους ρωτάμε πότε θα ανακοινωθούν οι προσλήψεις αλλά για τον αριθμό. Οι αιρετοί οι δικοί μας δεν υπάρχουν και δεν υπήρχαν...Τλπ σιγά σιγά θα μας πάρει όλους η μπάλα και όσοι δεν το βλέπουν να έρχεται θα τους πειράξει.Δεν υπάρχει δυστυχώς αλληλεγγύη μεταξύ μας πρωτοβάθμια δευτεροβάθμια τεχνικοί εκπαίδευση και εκεί πατάνε και περνάνε τα μέτρα τους.