0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
είναι εφικτό τεχνικά, αλλά έχει ένα πρόβλημα με την προτεραιότητα.π.χ. είσαι ο νούμερο 1 στον πίνακα β στην πεχχ ειδικότητα και δηλώνεις Α Αθήνας 1η επιλογή. Ας πούμε ότι υπάρχει και κενό στην παράλληλη και κενό στα σμεαε-τ.ε. που θα σε στείλει πρώτα; ίσως θα έπρεπε να υπάρχουν 2 κουτάκια που θα διάλεγες προτεραιότητα σε αυτή την περίπτωση.Αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει γίνει στην β/θμια να βγουν και τα 2 την ίδια μέρα.
Πάντως θα μπορούσαν να τρέξουν το σύστημα για το άθροισμα ΤΕ και παράλληλη και μετά να ξεχωρίσουν με την σειρά ποιοι θα είναι για ΤΕ, ΣΜΕΑΕ και ποιοι παράλληλη. Απλά πράγματα και δίκαια. Να πάρουμε τηλέφωνο μπας και καταφέρουμε κάτι, ή οι συνδικαλιστές μας.
μολις μιλησα με το 194 και μου ειπαν οτι μετα το μεσημερι για ολες της ειδικότητες της βθμιας
Δημήτρης ΜπράτηςΣήμερα θα ανακοινωθούν οι υπόλοιπες 730 περίπου προσλήψεις(Δάσκαλοι,Νηπιαγωγοί) για την παράλληλη στήριξη της Α/θμιας,από τη γενική, γιατί οι πίνακες Ειδικής εξαντλήθηκαν.Σήμερα θα ανακοινωθούν ,επίσης,και οι 1200 προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων ,για την ειδική αγωγή,της
Μακάρι! Αλλά έτσι έλεγαν και για χθες σεν αυτό το νούμερο...
Το ΚΥΣΔΕ τι ωρα συνεδριαζει; Κανονικα δε θα πρεπει να τελειωσει να βγαλει τις αποφασεις του και μετα να φτιαξουν τους πινακες; Ζησε Μαη μου δηλαδη....
Αρχικά καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Έχω μια ερώτηση όταν λέει ο «εργατοπατέρας» μπορεί να γίνουν 1200 προσλήψεις στην ειδική αγωγή βθμιας σήμερα, υπολογίζει μέσα σε αυτούς και τους 230 παράλληλης στήριξης που μας έλεγε χθες ή αυτό είναι άλλο;