0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι τε... η παραλληλη δεν εχει βγει ακομα και θα ναι περιπου 200-230 ατομα
Στη δευτεροβάθμια θα έχει παράλληλη?....ή μόνο για πρωτοβάθμια?
Καλή τοποθέτηση σε όλους τους συναδέλφους εύχομαι!!Με το καλό παιδιά! Και μιας και θίχτηκε παραπάνω το ζήτημα της τοποθέτησης θα ήθελα να πω το εξής.. βλέπω να προηγούνται πολύτεκτοι και οι έχοντες γενικότερα πολλά παιδιά και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν δίνεται προτεραιότητα σε επαπηλούμενη κύηση, που στο κατω κατω μια τετοια κατασταση είναι επικύνδυνη και υπαρχει κινδυνος αποβολης οταν πρεπει η αναπληρωτρια να διανυσει καθημερινα πολλα χιλιομετρα... Ηθελα να ξερα εαν συμβει κατι κακο εγω σε ποιον πρεπει να υποβαλλω μηνυση; στη διευθυνση και το διευθυντη, στο υπυργειο παιδειας ή να βγω στα καναλια και να τους ξεφτυλισω...αν και τοσο χαμηλα που εχουν πεσει ολα τα υπυργεια της χωρας μας δεν νομιζω οτι υπαρχει πιο κατω, ηδη εχουν πιασει πατο στην ξεφτυλα...
Μπερδευτήκαμε λιγο με τους τρίτεκνους! Η ερώτηση μου αφορά στις προσλήψεις. Πρώτα κάνουν πρόσληψη στους τρίτεκνους, τους δίνουν δηλαδή περιοχές, και μετά τρέχει κανονικά ο πίνακας;; Γιατι με προσπέρασε το σύστημα αλλα αργότερα έδωσε περιοχή προτίμησης μου σε τρίτεκνο! Με καταλαβαίνει κανεις;;
:)Συγχαρητηρια σε ολους παιδια και καλη τοποθετηση!Γνωριζει κανεις να μου πει σε ποιον αριθμο(μη τριτεκνο)σταματησε το συστημα?