0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι,να ρωτήσω,πώς γίνεται να έχουν πάρει άτομα στην παράλληλη στήριξη που είναι κάτω από'μένα στον πίνακα; έχει να κάνει με την περιοχή μειωμένου ωραρίου που δήλωσα; δηλ.έλεος!
Μια από τα ίδια..
Εμένα όσοι είναι από κάτω μου και ειδικής.μέχρι το 465 σειρά πήραν ειδικής.Και εγώ είμαι πολύυ πιο πάνω.Δεν αντέχω άλλο!!!όντως,έμεινε τίποτα ή εμείς παίρνουμε να μην πω τι!
Για δες σε ποιες περιοχές προσελήφθησαν οι ανάμεσα σε σένα και στο 465!
sixtir για πες εσύ που είσαι γατόνι- έχουμε τίποτα να περιμένουμε και για πότε περίπου λες;
A ευχαριστώ για την κολακία Μπα παιδιά δεν ξερω τίποτα. Εύχομαι όμως οτι καλύτερο...
Είναι αυτό που είπα εξαρχής.Έχει να κάνει με την περιοχή που δήλωσαν για μειωμένο ωράριο,εγώ είχα βάλει την Αττική και πήραν αυτούς που είχαν πιο πάνω θέση από'μενα.Να ελπίζουμε σε β' φάση και πότε άραγε;;;;
Συγγνώμη, συμπληρώνω: δυο άτομα μειωμένου ωραρίου εννοούσα
έχεις δίκιο ΛΩΡΑ,αλλά όλοι λέμε μήπως και...όλα είναι ρευστά σήμερα και τίποτα δε μας εξασφαλίζει το αύριο. Όντως είναι πολύ ψυχοφθόρο,αλλά ας το δούμε ως "κάθε εμπόδιο για καλό".Αυτοί που οικτίρουν την τύχη τους τώρα είναι όσοι ήταν ψηλά στον πίνακα που στόχευαν σε αναπλήρωση πλήρους ωραρίου κοντά τους και τώρα βρέθηκαν μειωμένου.Είναι πάντως πολύ γελοίοι οι αρμόδιοι αυτής της κατάστασης.