0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδη αν ανοιξει πληρες ωραριο στην κοντινή μου διδε και δω οτι πηραν καποιον μπορω να κανω ενσταση και να ζητησω να τοποθετηθω εγω ενω ειμαι σε αλλη διδε με μειωμενο?Νομιζα πως η αλλαγη απο αμω σε ακω γινεται μονο στην ιδια διδε και εννοειται εντος της ιδιας περιφερειας!
τι ειναι αυτό που έβγαλε το alphavita???
αυτούσιο από την εγκύκλιοΣημειώνεται, δε, ότι εφόσον ο υποψήφιος προσληφθεί ως αναπληρωτής:α. με πλήρες ωράριο, αναστέλλεται η υποψηφιότητά του στους πίνακες των λοιπών κλάδων,β. με μειωμένο ωράριο, παραμένει υποψήφιος για αναβάθμιση/πρόσληψη με πλήρες ωράριοστην ίδια περιοχή της ίδιας βαθμίδας εκπ/σης στον οικείο κλάδο (εφόσον αναλάβει υπηρεσίακαι δεν παραιτηθεί από την απασχόληση με μειωμένο), ενώ ταυτόχρονα παραμένειδιαθέσιμος για πρόσληψη με πλήρες ωράριο για το σύνολο των δηλωθεισών περιοχώνπροτίμησης (πλήρους ωραρίου) στους άλλους κλάδους
Όταν λέει ίδια περιοχή εννοεί ίδια διευθυνση ή ίδια περιφέρεια??Συγγνωμη για τον καταιγισμο ερωτησεων!
Συγχωρεμένος/η . Δεν το ξέρω αλλά φαντάζομαι αυτό μπορούμε να το μάθουμε με ένα τηλέφωνο στο υπουργείο όπως και γενικά την διαδικασία. Στην διεύθυνση πάντως σήμερα η υπάλληλος μου είπε και σε σε διαφορετική διδε της ίδιας περιφέρειας, αλλά κρατάω επιφυλάξεις αν ισχύει.
Ας ρωτησω κι εγω. Όταν εισαι αμω στην παραλληλη στηριξη, μπορεις να αναβαθμιστεις σε ακω μόνο σε παραλληλη στηριξη ή και σε ειδική αγωγή?
Οκ, οποιος επικοινωνησει πρωτος με υπουργειο ενημερώνει τον αλλο με πμ και οχι μονο.Να μαθαινουμε ολοι τι προβλεπεται...Υ.Γ. Παντως χλωμο μου φαινεται να αλλαζεις διδε, ιδωμεν
Παιδιά τι είναι αυτή η απόφαση της Διευθύντριας Ανατ. Θεσσαλονίκης να προσλάβει αναπληρωτές στην ειδική αγωγή;;;;;;Οι συγκεκριμένοι φιλόλογοι δεν υπάρχουν στον πίνακα ειδικής! Τι γίνεται με αυτούς; Ξέρει κανείς από που προέκυψαν;