0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ μίλησα με το 194 θα υπάρξει
Απο το υπουργειο εχω μαθει πως δεν θα υπαρξει αλλη φαση. Μας πηραν μαζεμενους φετος. Γι αυτο και οι μειωμενου τοσο νωρις. Επισης το να αναβαθμιστουν σε πληρους ειναι χλωμο αφου δεν υπαρχουν αλλες πιστωσεις.
Τι να πω πια άλλα λένε σε μένα άλλα σε άλλους, τι να πιστέψεις πια δεν ξέρεις...
Εγω δεν καταλαβαινω τι εννοει μειωμενου. Προσληφθηκε με μειωμενου και τις δινουν 22 ωρες; Προσληφθηκε πληρους και επειδη δεν συμπληρωνει 23 ωρες την αποκαλουν πια μειωμενου; Αν ειναι το πρωτο τοτε σχεδον ολοι οι μειωμενου παραλληλης στην ουσια θα εργαζονται , θα πληρωνονται και θα μοριοδοτουνται σχεδον ως πληρους. Τα χρηματα εξαλλου ειναι για 22 ωρες και οχι για 15 που ηταν το ανωτερο ωραριο μειωμενου περυσι για να πω οτι τους επιασαν κοτσο που λεμε. Αρα; Δεν καταλαβαινω πραγματικα. Το μονο που σκεφτομαι ειναι να δω κι εγω τη συμβαση μου οταν υπογραφει να γραφει 23 ωρες πληρους και να δω τι θα γινει με τους μειωμενους που πηραν στην περιοχη μου. Θα ρωυησω και τη β'βαθμια της περισοχης μου και θα δω τι θα με πληροφορησουν, αν γνωριζουν και αυτοι. Τι αλλο να πω πια....