0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά σκεφτείτε λιγο λογικά και μην ακούτε κακοπροαιρετους Ειναι δυνατόν να μη γίνει β' φάση?Υπάρχουν κενά που δεν έχουν καλυφθεί
Στη β Αθήνας μου είπαν οτι το μέγιστο των ωρών του μειωμένου που έχουν δώσει ειναι 15.Επισης υπάρχουν ακόμα πολλα κενά.
Μίλησα εγω για μεγάλη φάση??Άγνοια,παιδικη αφέλεια πες το, αλλά στα λόγια μου έρχεσαι...οτι θα γίνει β' φάση Πέρσι ειχαν γίνει 3 νομιζω??
Ρε παιδιά...αυτό το άτομο που έγραψε αυτό το άρθρο έχει ένα μεγάλο φάλτσο στα γραφόμενά του...λέει πως τη μία μέρα (στη 1 του μηνός) δεν υπήρχαν κενά στην περιοχή που δήλωσαν και την άλλη μέρα ως δια μαγείας εμφανίστηκαν λέει και 2 και 3 κενά που τα βάφτισαν ΑΜΩ...Μόνο που τα κενά στις 2 του μήνα είναι εντελώς διαφορετικά κενά...είναι κενά της παράλληλης στήριξης και όχι σε ειδικά σχολεία όπως τα κενά στη 1 του μήνα!Επίσης και πέρσι έγινε αυτό, βέβαια στη β φάση παράλληλης,αλλά παιδιά...με την παράλληλη έχω καταλάβει πως δεν συμπληρώνονται ώρες σε όλα τα μέρη, έχω ακούσει πο΄λλά άτομα απ'την πρώτη χρονιά της παράλληλης που δεν ξέραν πού και πώς να τους τοποθετήσουν όταν ήταν ΑΚΩ ατην παράλληλη...Κάπου βέβαια μπορεί να έχει πολλές κενές ώρες η παράλληλη, αλλά νομίζω πως αυτός δεν είναι ο κανόνας...!! Δεν παίρνω και όρκο όμως για το τι ακριβώς παίζει...
Να πιστέψεις τα νούμερα γιατί κάποιοι εδώ μέσα λειτουργούν περίεργα και όχι πάντα με πληροφορίες....
Ποια νούμερα όμως?Μήπως το νούμερο που μας παραπληροφορεί ?
Το θέμα με τις παραπάνω ώρες που δόθηκαν στους ΑΜΩ από κάποιες δευτεροβάθμιες, μάλλον λύθηκε όπως διαβάζω στο γκρουπ των αναπληρωτών ε.α στο facebook. Το θέμα όμως παραμένει: γιατί έσπασαν τα κενά? γιατί δεν κάλεσαναναπληρωτές κανονικού ωραρίου αφού υπάρχουν οι ώρες και τα κενά και γιατί δεν κάνουμε κάτι για αυτό. Νομίζω πως αν τα κένα είναι τόσο μεγάλα τότε φτάνουν οι ώρες για όλους μας!