0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λωρα γιατι τοση ανυπομιονησια; Εσυ αν θυμαμαι καλα εχεις καλυτερη δουλεια και δε σε νοιαζει και ιδιαιτερα.. Αν και εμας που δουλευουμε ηδη μας συμφερει να καθυστερησετε κι αλλο σας ευχομαι καλη επιτυχια.
Λώρα ο Πίνακας Α για ΑΜΩ στην 02.50 έχει εξαντληθεί! Ανήκω στον Πίνακα Α αλλά δεν έχω βάλει ΑΜΩ... Περιμένω τη
Μια και έχεις την απορία...έχεις ακούσει πως όταν δεν συμπληρώνονται 25 ένσημα (όπως στο μειωμένο ωράριο) μπορείς να συνδυάσεις αυτασφάλιση (που έχω εγώ) με ΙΚΑ;; Και να έχεις πρωινή και απογευματινή δουλειά άμα γουστάρεις; 'Ετσι για ενημέρωση λοιπόν, αφού είχες την απορία και θέλεις να ενημερώνεσαι για τα προσωπικά των άλλων...άσχετα που το φόρουμ δεν έχει αυτόν τον σκοπό!!
Καλημέρα σε όλους!Μόλις μίλησα με το Υπουργείο (210-3442190) και μου είπαν ότι η
Απορώ με κάποιους εδώ μέσα. Τους αρέσει να κάνουν τους δημοσιογράφους και να γράφουν ασυναρτησίες και να προκαλούν. Να σας πω την άποψή μου λοιπόν σχετικά. Δεν συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο οι πραγματικοί ειδικοί παιδαγωγοί, αλλά μόνο κάποιοι τυχάρπαστοι καιροσκόποι που με αυτόν τον τρόπο περνάνε την ώρα τους και εδώ και στην καθημερινή τους ζωή γενικότερα.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το Υπουργείο μεροληπτεί υπέρ της Α'θμιας και αδιαφορεί για τη