0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εννοείς αποσπάσεις δασκάλων από άλλες περιοχές; Προφανώς η διεύθυνση στα Χανια σκέφτεται οτι ήδη έχει αρκετά κενά και μετά τις αποσπάσεις πιθανον να είναι περισσότερα γι'αυτό βιάστηκε να τα βγάλει! Μακαρι να το έκαναν και οι άλλες διευθυνσεις για να είχαμε μια πιο σφαιρική άποψη προτού καταθέσουμε τις αιτήσεις μας...
Εφτασε μέχρι το 1431 ο πίνακας μηδενικής...[/quotΕυχαριστώ για την απάντηση. Και κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω. Πόσα περίπου παίρνει τον μήνα ένας αναπληρωτής, χωρίς μεταπτυχιακό, άγαμος που δουλεύει για πρώτη φορά?
853 καθαρά.. Μέχρι να συμπληρώσει 24 μήνες προυπηρεσίας! Για μετά θα σου πω όταν με ξαναπάρουν αναπληρώτρια γιατί ανεβαίνω μισθολογικώς! Νομίζω οτι υπάρχει ακόμα επίδομα παραμεθορίου χωρίς να είμαι σίγουρη... Μη φανταστείς τρελά λεφτά!
Παράθεση από: nantiapa στις Αυγούστου 23, 2013, 12:02:12 amΕννοείς αποσπάσεις δασκάλων από άλλες περιοχές; Προφανώς η διεύθυνση στα Χανια σκέφτεται οτι ήδη έχει αρκετά κενά και μετά τις αποσπάσεις πιθανον να είναι περισσότερα γι'αυτό βιάστηκε να τα βγάλει! Μακαρι να το έκαναν και οι άλλες διευθυνσεις για να είχαμε μια πιο σφαιρική άποψη προτού καταθέσουμε τις αιτήσεις μας...Ναι, αυτές τις αποσπάσεις εννοώ! Τα κενά, όπως λες κι εσύ, πιθανόν να είναι περισσότερα, αλλά πιθανόν να είναι και λιγότερα. Δεν μπορείς να δημοσιεύεις αριθμό κενών, ενώ γνωρίζεις ότι σε λίγες μέρες δε θα είναι ο ίδιος. *Και κάτι τελευταίο: Το έγγραφο δε το δημοσίευσε η διεύθυνση Χανίων, αλλά ο σύλλογος. Έχει μεγάλη διαφορά!
Mάλιστα! Δεν ξέρω τι κάνουν τα κοπέλια εκειά! Ο σύλλογος προφανώς θέλει κινητοποίηση για να δείξει οτι επιτελεί και έργο...