0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με το να λέω την πάτησαν πολλά άτομα αυτό ακριβώς εννοώ. Το υπουργείο φέτος έδειξε το αυταρχικό του πρόσωπο και για επικοινωνιακούς λόγους κάλεσε όπως είδαμε την πρώτη φάση. Και εντάξει αν δεν κάνει άλλες προσλήψεις. Πάω πάσο και το ανακαλώ. Αλλά εδώ θα είμαστε και θα δείτε και άλλες πολλές προσλήψεις και σε κεντρικότερες περιοχές...Δεν θα πρεπε τότε να δηλώσεις τις κυκλάδες!
Πόσο δίκιο έχεις..Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα σε παρόμοια περίπτωση.Πραγματικά..Αλλά ξέρεις τι θα βγαιναν να πουν αν δεν αναλάμβανε κανείς υπηρεσία ε;;Τους προσφέρουμε δουλειά τους αχάριστους και δεν την θέλουν...Τι είδηση για τα κανάλια.......
Ούτε ηρεμία, ούτε ψυχραιμία έχει απομείνει..Μόνο θυμός και αγανάκτηση..Αποφασίζουν και διατάζουν γιατί έτσι..δεν έχει γιατί..Εύχομαι όλα να είναι για καλό
Καθοδηγούν τη σκέψη μας...Τα είπες όλα...
Παράθεση από: valeriaM στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 12:10:30 amΚαθοδηγούν τη σκέψη μας...Τα είπες όλα... Αν χασουμε κι αυτη την ελευθερια,που ειναι η πιο σημαντικη,τελειωσαμε!!!!!
Παίδες καλησπέρα κι από μένα.. Έχω αρκετό καιρό να συνδεθώ όμως βλέποντας όλο αυτό το πράγμα που επικρατεί φέτος δε μπορούσα να μη μετέχω (δες το και σαν παρηγοριά ο ένας στον άλλον ). Θέλω να πω απλά πως δεν έχω δει πουθενά κανένα επίσημο έγγραφο από το κράτος για τα κονδύλια των 2.000 πιστώσεων (που πριν ένα μήνα ο υπουργός τα ανέβαζε σε 2.500). Μόνο φήμες που εξαπλώθηκαν από αιρετούς κι από τα ΜΜΕ. Και πάλι ποιος λέει πως σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης δε μπορεί να διαθέσει το κράτος περισσότερα κονδύλια;Λίγη τροφή για σκέψη γιατί το "Κενά υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν" θέλει και μια επίσημη επεξήγηση με χαρτιά και αριθμούς. Σχετικά με την Α' φάση θα πω πως ήταν πέρα για πέρα απογοητευτική.. Κανείς δεν περίμενε ούτε τέτοιο αριθμό ούτε τέτοιες περιοχές. Αλλά και πάλι, με τις φήμες για ανύπαρκτη