0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεταφέρω κλίμα από σχολείο που τώρα έγινε εαεπ στο οποίο εργάζεται η μητέρα μου(δασκάλα κι αυτή, τρομάρα μας!):Σήμερα λοιπόν τους ανακοίνωσε η διευθύντρια ότι δεν θα υπάρχει δάσκαλος στο ολοήμερο και τους έπεσε το σαγόνι..Κοιτάζονταν όλοι μεταξύ τους τρομοκρατημένοι(όσοι δεν το ήξεραν δηλαδή από χτες), και αναρωτιούνταν πως θα λειτουργήσει..όταν τους είπε ότι θα πηγαίνουν και οι ίδιοι εκεί και θα κάθονται μέχρι το απόγευμα για να καλύψουν τις ώρες που θα τους περισσεύουν, αφού θα τους τις πάρουν οι ειδικότητες στο πρωινό, με την ευέλικτη, τα εικαστικά και δε συμμαζεύεται, άρχισαν οι αντιδράσεις οι εντονότερες..Καταλαβαίνουν πια ότι ούτε ωράριο θα τηρείται, ούτε τίποτα.Τα έχουν όλοι χαμένα και ετοιμάζονται για απεργίες και κινητοποιήσεις.Χάθηκαν προς το παρόν 1600 θέσεις δασκάλων από τα ολοήμερα μέσα σε ένα μεσημέρι, με μια υπουργική εντολή..Το διανοείστε;Φοβούνται για τη δουλειά τους πλέον και αυτοί..Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και σε άλλα σχολεία.Μαριλού, τι έχει προγραμματιστεί στη Θεσ/νίκη;
Χαλκιδικής.Όλοι στη Θεσ/νίκη λοιπόν!Παιδιά τα πράγματα είναι χειρότερα από όσα περιμέναμε..Και έγιναν γρηγορότερα από όσο περιμέναμε.Εγώ προσωπικά δεν πίστευα ότι λίγες μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θα ήταν σε θέση να επιβάλλουν όσα τελικά επέβαλαν..Δεν το πίστευα.Υπήρξα αδικαιολόγητα αφελής με τη δουλειά αυτή..με το αναπληρωτιλίκι..Νόμιζα ότι επειδή υπήρχαν κενά πάντα θα εργαζόμουν..Μέγα λάθος.Παιδιά, με σύμβαση δουλεύαμε..Δεν μας χρειάζονται πια, ή μάλλον βρήκαν τρόπους να μη μας χρειάζονται.
Α τους είπε επίσης κι ότι όσοι προσληφθούν μέσω εσπα, θα παίρνουν 350 ευρώ..Αυτό έχει ξαναειπωθεί, αλλά ο Μπράτης, αν θυμάμαι καλά, το είχε διαψεύσει..Δεν ξέρω αν αληθεύει, αλλά αν πάρω παράδειγμα από όλα τα προηγούμενα που λέγανε και δεν τα πιστεύαμε.........................
Παράθεση από: valeriaM στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:52:28 pmΜεταφέρω κλίμα από σχολείο που τώρα έγινε εαεπ στο οποίο εργάζεται η μητέρα μου(δασκάλα κι αυτή, τρομάρα μας!):Σήμερα λοιπόν τους ανακοίνωσε η διευθύντρια ότι δεν θα υπάρχει δάσκαλος στο ολοήμερο και τους έπεσε το σαγόνι..Κοιτάζονταν όλοι μεταξύ τους τρομοκρατημένοι(όσοι δεν το ήξεραν δηλαδή από χτες), και αναρωτιούνταν πως θα λειτουργήσει..όταν τους είπε ότι θα πηγαίνουν και οι ίδιοι εκεί και θα κάθονται μέχρι το απόγευμα για να καλύψουν τις ώρες που θα τους περισσεύουν, αφού θα τους τις πάρουν οι ειδικότητες στο πρωινό, με την ευέλικτη, τα εικαστικά και δε συμμαζεύεται, άρχισαν οι αντιδράσεις οι εντονότερες..Καταλαβαίνουν πια ότι ούτε ωράριο θα τηρείται, ούτε τίποτα.Τα έχουν όλοι χαμένα και ετοιμάζονται για απεργίες και κινητοποιήσεις.Χάθηκαν προς το παρόν 1600 θέσεις δασκάλων από τα ολοήμερα μέσα σε ένα μεσημέρι, με μια υπουργική εντολή..Το διανοείστε;Φοβούνται για τη δουλειά τους πλέον και αυτοί..Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και σε άλλα σχολεία.Μαριλού, τι έχει προγραμματιστεί στη Θεσ/νίκη;Χαλαρωσε λιγο ,δεν εχασαν και την δουλεια τουσ κιολας απλως ξεβολευονται!!Εχεις ιδεα πως ειναι να χανεις την δουλεια σου;Γραψτε ωραια πραγματα να εχουνε δοση αληθειας και οχι οτι σας κατεβει