0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: valeriaM στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 02:21:45 pmΑ τους είπε επίσης κι ότι όσοι προσληφθούν μέσω εσπα, θα παίρνουν 350 ευρώ..Αυτό έχει ξαναειπωθεί, αλλά ο Μπράτης, αν θυμάμαι καλά, το είχε διαψεύσει..Δεν ξέρω αν αληθεύει, αλλά αν πάρω παράδειγμα από όλα τα προηγούμενα που λέγανε και δεν τα πιστεύαμε.........................δεν μπορει ναα το κανει αυτο, δεν ειναι επιλογη μας αν θα ειμαστε εσπα ή οχι, οτιισχυει για τους αναπληρωτες τκτικου προυπολογισμου ισχύει και για εσπα.Διαφορετικα θα πρεπει να μας ξανακαλέσουν αν θελουμε με νεους ορους να κανουμε αιτησηαισχος, αισχος και ξανααισχος
Α τους είπε επίσης κι ότι όσοι προσληφθούν μέσω εσπα, θα παίρνουν 350 ευρώ..Αυτό έχει ξαναειπωθεί, αλλά ο Μπράτης, αν θυμάμαι καλά, το είχε διαψεύσει..Δεν ξέρω αν αληθεύει, αλλά αν πάρω παράδειγμα από όλα τα προηγούμενα που λέγανε και δεν τα πιστεύαμε.........................
Παράθεση από: miler στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 02:27:42 pmΠαράθεση από: valeriaM στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:52:28 pmΜεταφέρω κλίμα από σχολείο που τώρα έγινε εαεπ στο οποίο εργάζεται η μητέρα μου(δασκάλα κι αυτή, τρομάρα μας!):Σήμερα λοιπόν τους ανακοίνωσε η διευθύντρια ότι δεν θα υπάρχει δάσκαλος στο ολοήμερο και τους έπεσε το σαγόνι..Κοιτάζονταν όλοι μεταξύ τους τρομοκρατημένοι(όσοι δεν το ήξεραν δηλαδή από χτες), και αναρωτιούνταν πως θα λειτουργήσει..όταν τους είπε ότι θα πηγαίνουν και οι ίδιοι εκεί και θα κάθονται μέχρι το απόγευμα για να καλύψουν τις ώρες που θα τους περισσεύουν, αφού θα τους τις πάρουν οι ειδικότητες στο πρωινό, με την ευέλικτη, τα εικαστικά και δε συμμαζεύεται, άρχισαν οι αντιδράσεις οι εντονότερες..Καταλαβαίνουν πια ότι ούτε ωράριο θα τηρείται, ούτε τίποτα.Τα έχουν όλοι χαμένα και ετοιμάζονται για απεργίες και κινητοποιήσεις.Χάθηκαν προς το παρόν 1600 θέσεις δασκάλων από τα ολοήμερα μέσα σε ένα μεσημέρι, με μια υπουργική εντολή..Το διανοείστε;Φοβούνται για τη δουλειά τους πλέον και αυτοί..Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και σε άλλα σχολεία.Μαριλού, τι έχει προγραμματιστεί στη Θεσ/νίκη;Χαλαρωσε λιγο ,δεν εχασαν και την δουλεια τουσ κιολας απλως ξεβολευονται!!Εχεις ιδεα πως ειναι να χανεις την δουλεια σου;Γραψτε ωραια πραγματα να εχουνε δοση αληθειας και οχι οτι σας κατεβειΝαι δεν την έχασαν ΑΚΟΜΑ.Και όλοι οι μόνιμοι δεν έχουν ιδέα πως είναι να χάνει κανείς τη δουλειά του, γιατί είναι μόνιμοι.ΗΤΑΝ!Εμείς δεν χάσαμε τη δουλειά..Απλά δεν μας την έδωσαν καν!Αυτό που χάθηκε είναι οι θέσεις εργασίας μας.Τώρα στα ολοήμερα, αύριο δεν ξέρω που.Έγραψα ό,τι συνέβη, δεν τα κατέβασε το κεφάλι μου όλα αυτά
Παράθεση από: valeriaM στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:52:28 pmΜεταφέρω κλίμα από σχολείο που τώρα έγινε εαεπ στο οποίο εργάζεται η μητέρα μου(δασκάλα κι αυτή, τρομάρα μας!):Σήμερα λοιπόν τους ανακοίνωσε η διευθύντρια ότι δεν θα υπάρχει δάσκαλος στο ολοήμερο και τους έπεσε το σαγόνι..Κοιτάζονταν όλοι μεταξύ τους τρομοκρατημένοι(όσοι δεν το ήξεραν δηλαδή από χτες), και αναρωτιούνταν πως θα λειτουργήσει..όταν τους είπε ότι θα πηγαίνουν και οι ίδιοι εκεί και θα κάθονται μέχρι το απόγευμα για να καλύψουν τις ώρες που θα τους περισσεύουν, αφού θα τους τις πάρουν οι ειδικότητες στο πρωινό, με την ευέλικτη, τα εικαστικά και δε συμμαζεύεται, άρχισαν οι αντιδράσεις οι εντονότερες..Καταλαβαίνουν πια ότι ούτε ωράριο θα τηρείται, ούτε τίποτα.Τα έχουν όλοι χαμένα και ετοιμάζονται για απεργίες και κινητοποιήσεις.Χάθηκαν προς το παρόν 1600 θέσεις δασκάλων από τα ολοήμερα μέσα σε ένα μεσημέρι, με μια υπουργική εντολή..Το διανοείστε;Φοβούνται για τη δουλειά τους πλέον και αυτοί..Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και σε άλλα σχολεία.Μαριλού, τι έχει προγραμματιστεί στη Θεσ/νίκη;Χαλαρωσε λιγο ,δεν εχασαν και την δουλεια τουσ κιολας απλως ξεβολευονται!!Εχεις ιδεα πως ειναι να χανεις την δουλεια σου;Γραψτε ωραια πραγματα να εχουνε δοση αληθειας και οχι οτι σας κατεβει
Μεταφέρω κλίμα από σχολείο που τώρα έγινε εαεπ στο οποίο εργάζεται η μητέρα μου(δασκάλα κι αυτή, τρομάρα μας!):Σήμερα λοιπόν τους ανακοίνωσε η διευθύντρια ότι δεν θα υπάρχει δάσκαλος στο ολοήμερο και τους έπεσε το σαγόνι..Κοιτάζονταν όλοι μεταξύ τους τρομοκρατημένοι(όσοι δεν το ήξεραν δηλαδή από χτες), και αναρωτιούνταν πως θα λειτουργήσει..όταν τους είπε ότι θα πηγαίνουν και οι ίδιοι εκεί και θα κάθονται μέχρι το απόγευμα για να καλύψουν τις ώρες που θα τους περισσεύουν, αφού θα τους τις πάρουν οι ειδικότητες στο πρωινό, με την ευέλικτη, τα εικαστικά και δε συμμαζεύεται, άρχισαν οι αντιδράσεις οι εντονότερες..Καταλαβαίνουν πια ότι ούτε ωράριο θα τηρείται, ούτε τίποτα.Τα έχουν όλοι χαμένα και ετοιμάζονται για απεργίες και κινητοποιήσεις.Χάθηκαν προς το παρόν 1600 θέσεις δασκάλων από τα ολοήμερα μέσα σε ένα μεσημέρι, με μια υπουργική εντολή..Το διανοείστε;Φοβούνται για τη δουλειά τους πλέον και αυτοί..Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και σε άλλα σχολεία.Μαριλού, τι έχει προγραμματιστεί στη Θεσ/νίκη;
δεν ξερω για σενα αλλα αρκετοι απο εμας εχουμε χασει την δουλεια μας απο τον Ιουνιο και δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει.........και αρκετοι επισης δεν ειναι νεαροι νεαρες αλλα 40 ετων με δευτερα πτυχια παιδια και υποχρεώσεις.
Εννοείται ότι οι μόνιμοι απλώς ξεβολεύονται..Οι περισσότεροι πάνε το πρωί και μόλις χτυπήσει το κουδούνι κάνουν αγώνα δρόμου για το ποιος θα φύγει πρώτος.. Πέρσι, στο σχολείο που ήμουν όταν ο διευθυντής μας είπε να κάτσουμε μέχρι τις 2 γιατί κυκλοφορεί κλιμάκιο από το υπουργείο που ελέγχει το ωράριο των εκπαιδευτικών (και καλά...), επικράτησε ένας πανικός, φωνές, φασαρία..απλά και μόνο για να μην κάτσουν.. και τα σπίτια τους ήταν 5 λεπτά από το σχολείο..
ασχετο όταν κανατε την αιτηση σας ρωτησαν για αμω?εγω στην αρχη δηλωσα και αμω αλλα την αλλη μερα την αλλαξα την αιτηση.το ρωταω αυτο γιατι φοβαμαι μήπως παιξει το σεναριο αμω απο εδώ και περα
εστειλα στον μπρατη μυνηματα ...και δε μου απανταει για τα ζεπ.. τον ρωτησα ποσουσ θα παρει κτλ και ποτε θα βγουνε αλλα τιποτα ..........