0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω δουλέψει κι εγώ σε ολοήμερο και δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις..Όσο για τους συναδέλφους..η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να κάνουμε τη διαφορά από την παλαιότερη γενιά κι όμως αντί να αλλάξουμε προς το καλύτερο, μάλλον βαδίζουμε στα χνάρια τους..
Παράθεση από: Lorena στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 05:51:25 pmΚαι εκτός από τα κλειστά σχολεία, θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε την αντίδρασή τους όταν θα συνειδητοποιούσαν ότι στην τάξη των παιδιών τους δεν υπάρχουν πια δάσκαλοι, αλλά φιλόλογοι και μαθηματικοί και στα ολοήμερα (όσα παραμείνουν), δεν διαβάζουν τα μαθήματά τους, αλλά κάνουν μουσική, ζωγραφική, γυμναστική..Επίσης θα ηταν πολύ ενδιαφερον................οταν οι δασκαλοι του ολοημέρου παίζαν τραπουλα με τους μαθητες τους ή αντι για μαθημα χαριεντίζονταν με άλλες δασκάλες!!!!Μην το παλεύεις το συστημα βρωμάει απο παντού!!!!!!!!!!!! Απο το 2008 μπανοβγαινω στα ολοημερα έχουν δει πολλα τα ματια μου απο τους νεοδιοριστους καβαλημενους συναδελφους σου..............
Και εκτός από τα κλειστά σχολεία, θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε την αντίδρασή τους όταν θα συνειδητοποιούσαν ότι στην τάξη των παιδιών τους δεν υπάρχουν πια δάσκαλοι, αλλά φιλόλογοι και μαθηματικοί και στα ολοήμερα (όσα παραμείνουν), δεν διαβάζουν τα μαθήματά τους, αλλά κάνουν μουσική, ζωγραφική, γυμναστική..
Καλημέρα απο όσους γνωστούς έχω στα σχολεία μαθαίνω οτι η συμμετοχη σε απεργίες θα είναι πολύ μικρή. Μαλιστα ο ένας είπε ...ας κανουν αυτοι που θιγονται... δεν ειναι καιροι γι αμενα να χασω τοσα χρηματα...