0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nka στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 12:29:07 pmΠαράθεση από: soap_opera στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 11:56:24 amΠαράθεση από: Marilou! στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 11:51:48 amεγω παντως ημουνα ζεπ και δε μου εδωσαν τμημα ζεπ αλλα εκλεινα ολο κενα και στο τελος μου αναθεσανε την ενισχυτικήΌλοι ξέρουμε λίγο πολύ ότι οι αναπληρωτές της παράλληλης και των ζεπ γίνονται και παιδιά για όλες τις δουλειές.. Κι εγώ δούλεψα παράλληλη και όσο και να φώναζα και να τους έλεγα ότι μας έχουν πει από τα ΚΕΔΥ ότι απαγορεύεται να μπαίνουμε σε τάξεις δασκάλων που λείπουν συνέχεια αυτό γινόταν... Ας μας έπαιρναν όμως κάπου και χαλάλι... Δεν ξέρω αν βοηθάει απλά να πάρουν κάποιους ελάχιστους κάπου για μία ακόμη χρονιά. Καταλαβαίνω το άγχος για δουλειά, άλλωστε είναι κοινό για όλους μας. Όμως τη στιγμή που πάνε να γυρίσουν την εκπαίδευση δεκαετίες πίσω, και με πάνω από 25 παιδιά ανά τάξη το υπουργείο να θεωρεί πως δεν υπάρχουν κενά, νομίζω πρέπει επιτέλους να βρεθούν μόνιμες λύσεις. Όχι απλά να μας πάρουν κάπου, το αυτονόητο ζητάμε, να καλυφθουν τα κενά. Αλλιώς οι συνέπειες θα είναι τραγικές και για εμάς και για τα παιδιά. Μη περιμένεις καμία επανάσταση από τους δασκάλους.. Είναι οι πιο βολεμένοιάνθρωποι. Στο υπουργείο είμασταν 30 άτομα. Έστειλα σε πρωην συμφοιτήτριες μου Αθηναίες αναπληρώτριες να έρθουν και ούτε καν!!!!! Σήμερα στην ολομέλεια των προέδρων, πέρα από τους κρητικούς αιρετούς όλοι οι άλλοι θέλουν 2μερη απεργία και ως εκεί.. Τι να λέμε τώρα...
Παράθεση από: soap_opera στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 11:56:24 amΠαράθεση από: Marilou! στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 11:51:48 amεγω παντως ημουνα ζεπ και δε μου εδωσαν τμημα ζεπ αλλα εκλεινα ολο κενα και στο τελος μου αναθεσανε την ενισχυτικήΌλοι ξέρουμε λίγο πολύ ότι οι αναπληρωτές της παράλληλης και των ζεπ γίνονται και παιδιά για όλες τις δουλειές.. Κι εγώ δούλεψα παράλληλη και όσο και να φώναζα και να τους έλεγα ότι μας έχουν πει από τα ΚΕΔΥ ότι απαγορεύεται να μπαίνουμε σε τάξεις δασκάλων που λείπουν συνέχεια αυτό γινόταν... Ας μας έπαιρναν όμως κάπου και χαλάλι... Δεν ξέρω αν βοηθάει απλά να πάρουν κάποιους ελάχιστους κάπου για μία ακόμη χρονιά. Καταλαβαίνω το άγχος για δουλειά, άλλωστε είναι κοινό για όλους μας. Όμως τη στιγμή που πάνε να γυρίσουν την εκπαίδευση δεκαετίες πίσω, και με πάνω από 25 παιδιά ανά τάξη το υπουργείο να θεωρεί πως δεν υπάρχουν κενά, νομίζω πρέπει επιτέλους να βρεθούν μόνιμες λύσεις. Όχι απλά να μας πάρουν κάπου, το αυτονόητο ζητάμε, να καλυφθουν τα κενά. Αλλιώς οι συνέπειες θα είναι τραγικές και για εμάς και για τα παιδιά.
Παράθεση από: Marilou! στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 11:51:48 amεγω παντως ημουνα ζεπ και δε μου εδωσαν τμημα ζεπ αλλα εκλεινα ολο κενα και στο τελος μου αναθεσανε την ενισχυτικήΌλοι ξέρουμε λίγο πολύ ότι οι αναπληρωτές της παράλληλης και των ζεπ γίνονται και παιδιά για όλες τις δουλειές.. Κι εγώ δούλεψα παράλληλη και όσο και να φώναζα και να τους έλεγα ότι μας έχουν πει από τα ΚΕΔΥ ότι απαγορεύεται να μπαίνουμε σε τάξεις δασκάλων που λείπουν συνέχεια αυτό γινόταν... Ας μας έπαιρναν όμως κάπου και χαλάλι...
εγω παντως ημουνα ζεπ και δε μου εδωσαν τμημα ζεπ αλλα εκλεινα ολο κενα και στο τελος μου αναθεσανε την ενισχυτική
Θα πρότεινα αντί να αναλωνόμαστε στο να βρούμε μια ηλιαχτίδα φωτός στα απαράδεκτα σχέδια και τους τραγικούς αριθμούς που έχει δώσει το υπουργείο για τη φετινή χρονιά, να αφοσιωθούμε στο πώς θα τους κάνουμε να τα πάρουν όλα πισω! Δηλαδή εσύ Marilou θα ήσουν ευχαριστημένη με μια πρόσληψη στην παράλληλη στήριξη στην άκρη της Ελλάδας τον Ιανουάριο? Το πιθανότερο να βάλεις και κάποια χρήματα από την τσέπη σου, ταμείο δε θα δικαιούσαι το καλοκαίρι και όσον αφορά τα μόρια, θα είναι μόνο 6 μήνες προυπηρεσία και θέλουμε 35+ χρόνια για να βγούμε στη σύνταξη!!![/quoteοχι δε θα ημου ν ευχαριστημένη καθόλου...αστα..δε ξερω πρεπει να βρούμε τρόπο αντιδρασης..αλλα για εμας που δε δουλευουμε ειναι πιο δυσκολα ουτε απεργια μπορουμε να κανουμε!! μονο να παμε στα συλλαλητήρια....αν υπάρχει αλλος τρόπος πειτε ιδεες
Θα πρότεινα αντί να αναλωνόμαστε στο να βρούμε μια ηλιαχτίδα φωτός στα απαράδεκτα σχέδια και τους τραγικούς αριθμούς που έχει δώσει το υπουργείο για τη φετινή χρονιά, να αφοσιωθούμε στο πώς θα τους κάνουμε να τα πάρουν όλα πισω! Δηλαδή εσύ Marilou θα ήσουν ευχαριστημένη με μια πρόσληψη στην παράλληλη στήριξη στην άκρη της Ελλάδας τον Ιανουάριο? Το πιθανότερο να βάλεις και κάποια χρήματα από την τσέπη σου, ταμείο δε θα δικαιούσαι το καλοκαίρι και όσον αφορά τα μόρια, θα είναι μόνο 6 μήνες προυπηρεσία και θέλουμε 35+ χρόνια για να βγούμε στη σύνταξη!!!
τωρα σκαιπενθημερες επαναλαμβανομενες αποφασισαςν οι δασκαλοι
Παράθεση από: plakakaneis στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 03:44:49 pmτωρα σκαιπενθημερες επαναλαμβανομενες αποφασισαςν οι δασκαλοιΔεν το πρόλαβα, έπεσα πάνω στον Άκη....