0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: valeriaM στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 08:11:27 pmΜπα δε νομίζω...Για να με φτάσει πρέπει να πάρει τουλάχιστον 1500 άτομα...Οπότε δεν το κόβω..Αν και έβαλα σχεδόν μόνο νησιά!!!Ε δεν είναι να τρελένεσαι;;;ποτε δεν ξερεις.......... μπορει και να κατσει, αλλα χωρις να θελω να σε απογοητευσω σε καποιες περιοχες "τραβας μεγαλο κουπι" περα απο το οικονομικο. Για μενα πια, σε λιγα χρονια- πολυ λιγα ομως-, αν συνεχιστει αυτο, ή θα μενουμε δυο-δυο οι αναπληρωτες μη σου πω και παραπανω ή θα δουλευουν μονο αυτοι που εχουν οικονομικη ανεση
Μπα δε νομίζω...Για να με φτάσει πρέπει να πάρει τουλάχιστον 1500 άτομα...Οπότε δεν το κόβω..Αν και έβαλα σχεδόν μόνο νησιά!!!Ε δεν είναι να τρελένεσαι;;;
Παράθεση από: valeriaM στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 12:28:59 pmΕμείς στον μηδενικής δεν ξέρω αν έχουμε ελπίδες στην παράλληλη..Πρέπει να προσπεράσει πάρα πολλούς για να μας φτάσει..ΖΕΠ και αν.....Γιατί και εκεί 400 άτομα παίρνουν και προηγούνται άλλοι.Το θέμα είναι να πάρει πολλούς β φάση!!Γελάστε τώρα Περισσότερες επίδες έχουμε στην παράλληλη.. Το ζεπ θα ειναι 400-500 άτομα και επειδή είναι σε μεγάλα αστικά κέντρα(και δε χρειάζεται αν το έχεις δηλώσει) θα απορροφηθεί από τον β πίνακα. Με 1500 άτομα στην παράλληλη σίγουρα θα φτάσει στον πίνακά μας.. Μέτρησα τις παράλληλες στη β/ βαθμια πέρσι ήταν 341.
Εμείς στον μηδενικής δεν ξέρω αν έχουμε ελπίδες στην παράλληλη..Πρέπει να προσπεράσει πάρα πολλούς για να μας φτάσει..ΖΕΠ και αν.....Γιατί και εκεί 400 άτομα παίρνουν και προηγούνται άλλοι.Το θέμα είναι να πάρει πολλούς β φάση!!Γελάστε τώρα
Παράθεση από: nantiapa στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 12:35:12 pmΠαράθεση από: valeriaM στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 12:28:59 pmΕμείς στον μηδενικής δεν ξέρω αν έχουμε ελπίδες στην παράλληλη..Πρέπει να προσπεράσει πάρα πολλούς για να μας φτάσει..ΖΕΠ και αν.....Γιατί και εκεί 400 άτομα παίρνουν και προηγούνται άλλοι.Το θέμα είναι να πάρει πολλούς β φάση!!Γελάστε τώρα Περισσότερες επίδες έχουμε στην παράλληλη.. Το ζεπ θα ειναι 400-500 άτομα και επειδή είναι σε μεγάλα αστικά κέντρα(και δε χρειάζεται αν το έχεις δηλώσει) θα απορροφηθεί από τον β πίνακα. Με 1500 άτομα στην παράλληλη σίγουρα θα φτάσει στον πίνακά μας.. Μέτρησα τις παράλληλες στη β/ βαθμια πέρσι ήταν 341.Υπαρχουν ατομα απο τον πινακα β που δεν δηλωσαν παραλληλη και δεν ξερουν καν τι ειναι...εχετε εικονα απο ατομα του πινακα β οσον αφορα στο αν δηλωσαν παραλληλη?(εγω ειμαι στον πινακα β και δηλωσα)και εγω δηλωσα..και αρκετοι ακομη ..οσους ξερω εβαλαν φετος ,,,ο β με προυπηρεσια δεν ειναι?