0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο αναπληρωτες ειδικης τώρα το πρωι το είδα:"Παιδιά...δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω,αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται σωρηδόν στα σχολεία...στέλνουν τους μόνιμους άκριτα σ'όλες τις δομές ειδικής αγωγής και δεν ξέρω αν είναι αναστρέψιμο αυτό τώρα πλέον! Γίνεται χρόνια τώρα...Χθες βρέθηκα με μια φίλη δασκάλα και μου είπε πως το τμήμα ένταξης ξεκινάει από σήμερα στο σχολείο της και όταν την ρώτησα πώς...μου είπε πως το παίρνει ο δάσκαλος (απλός ΠΕ70) που το είχε και πέρσι και μάλιστα φέτος ο ίδιος θα αναλάβει και το δεύτερο τμήμα ένταξης που θα γίνει στο σχολείο.... "και εγω το ακουσα αλλα δεν τολμησα να το γραψω γιατι δεν ήμουν σιγουρη, (εξαλλου και στην ειδικη αγωγη τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα γιατι λειτουργουν μονο με αναπληρωτες και οχι με μονιμους,) τωρα καταλαβαμε που θα πανε οι υπερ αριθμιες του αρβανιτοπουλου
Η οργανικότητητα των εκπαιδευτικών μέχρι σήμερα είναι ανα σχολική μονάδα!Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο οτι το υπουργείο σκέφτεται να το αλλάξει αυτό και η οργανικότητητα πλέον να πάει ανα διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.Εάν όντως γίνει αυτό τότε θα έχουμε συνέχεια μετακινήσεις και στο μέλλον απολύσεις εκπαιδευτικών.
Αυτό είναι καλό τώρα;