0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: effiet στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 08:04:37 pmΡε παιδιά;;; Εδώ λέει περίσσευαν στην Αρκαδία αναπληρωτές και τους στέλνουν Κορινθία από Δευτέρα! Και είναι νόμιμο αυτό. Έλεος. Τι προσλήψεις μιλάμε... Και μετά την ανακοινοποίηση του πίνακα!Αυτο ειναι απαραδεκτο...Υπαρχουν ατομα που γνωριζω με σειρα 200-300 και δεν τους πηραν επειδη δηλωσαν μονο κορινθια και τωρα πανε αλλοι εκει απο αρκαδια....δεν υπαρχει....ενσταση δν μπορει να γινει?Ελεος ρε παιδια....
Ρε παιδιά;;; Εδώ λέει περίσσευαν στην Αρκαδία αναπληρωτές και τους στέλνουν Κορινθία από Δευτέρα! Και είναι νόμιμο αυτό. Έλεος. Τι προσλήψεις μιλάμε... Και μετά την ανακοινοποίηση του πίνακα!
δυσκολα τα πραγματα, ήδη με τους σχολικους φύλακες ξεφυγε η κατασταση απο την αστυνομια, μα να τους ριξουν χημικα? χωρις λογο, δεν εκαναν τιποτα οι ανθρωποι.ελπιζω το μεσημερι να μην δουμε ακραιες εικονες
επρεπε και οι δασκαλοι να κανουν 5ημερα ..!! μακαρι και οι δικοι μας ναειχανε 90% συμμετοχη!!
Δείτε αν θέλετε κι αυτό: http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BF-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85
καλημερα...παρακολουθω μερες τις εξελιξεις....ειμαι αναπληρώτρια δασκαλα και πλεον χωρις εργασια μετά απο 4 χρονια....επειδη δεν βλεπω το μελλον μου στο δημοσιο τομεα......μιας και πανε τα πραγματα απο το κακο στο χειροτερο...θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποια δουλεψει στο ιδιωτικο τομεα και ειδικα στο δημοτικο....αν καποια εχει δουλεψει ας μου πει πως ειναι εκει οι συνθηκες, η συνεργασια με τον διευθυντη με τους συναδελφους, με τους γονεις και ο μισθος ειναι ιδιος με του δημοσιου?(δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω γι αυτο γραφω σε σας.....)ευχαριστω εκ των προτερων