0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ισχύει το τελευταίο και άρχισαν σιγά σιγά να πέφτουν οι καρέκλες τα πράγματα είναι ευοίωνα (λογική του Ντόμινο).Προσωπικά, αν δεν έκανε δεκτά τα αιτήματα του Γκίνη, θα την εκτιμώ τη συγκεκριμένη γυναίκα.
Παράθεση από: ELLAS στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 08:38:27 amκαλημερα...παρακολουθω μερες τις εξελιξεις....ειμαι αναπληρώτρια δασκαλα και πλεον χωρις εργασια μετά απο 4 χρονια....επειδη δεν βλεπω το μελλον μου στο δημοσιο τομεα......μιας και πανε τα πραγματα απο το κακο στο χειροτερο...θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποια δουλεψει στο ιδιωτικο τομεα και ειδικα στο δημοτικο....αν καποια εχει δουλεψει ας μου πει πως ειναι εκει οι συνθηκες, η συνεργασια με τον διευθυντη με τους συναδελφους, με τους γονεις και ο μισθος ειναι ιδιος με του δημοσιου?(δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω γι αυτο γραφω σε σας.....)ευχαριστω εκ των προτερωνΚαλημερα!εχω δουλεψει και δεν εχει κμ σχεση με το δημοσιο..ειναι επιχειρηση οπως και να το κανεις και ακολουθειται συγκεκριμενος τροπος διδασκαλιας οπως στον επιβαλλουν.ο μισθος εοναι ο ιδιος κ εννοειται πως εκει δε φευγεις ωρες δημοσιου.εγω ειχα κατσει πολλες φορες μεχρι τις 5,6 και γενικα πριν τις 3.30 4 δε φευγαμε γτ ειχαμε διορθωμα το οποιο δεν μπορουσες να παρεις στο σπιτι..αν και παιρνμε και μερικα στο σπιτι να διορθωσουμε.δε σε αποθαρρυνω γτ κ εγω θα ξαναρχισω να ψαχνω γτ ημουν 2 χρονια στο δημοσιο,απλα να ξερεις οτι ειναι επιχειρηση οποτε σιγουρα υπαρχουν κπ δυσκολιες.παντως στην ταξη ξαναβρισκα τον εαυτο μου κ αυτο εχει σημασια.
καλημερα...παρακολουθω μερες τις εξελιξεις....ειμαι αναπληρώτρια δασκαλα και πλεον χωρις εργασια μετά απο 4 χρονια....επειδη δεν βλεπω το μελλον μου στο δημοσιο τομεα......μιας και πανε τα πραγματα απο το κακο στο χειροτερο...θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποια δουλεψει στο ιδιωτικο τομεα και ειδικα στο δημοτικο....αν καποια εχει δουλεψει ας μου πει πως ειναι εκει οι συνθηκες, η συνεργασια με τον διευθυντη με τους συναδελφους, με τους γονεις και ο μισθος ειναι ιδιος με του δημοσιου?(δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω γι αυτο γραφω σε σας.....)ευχαριστω εκ των προτερων
επρεπε η ΔΟΕ να παρεμβει σε ολες τις εκπομπες και πει τις θεσεις του κλα΄δουκαι αληθειςς επιτελους κατ αντιπαραθεση, αν ειναι δυνατον δεν βαρεθηκαν να ακουνε ολα αυτα ψεματα, ο κεδικοκλου βαραει υπερωριες στα πανελ λεγοντας συνεχεια πως δεν εχει κενα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.grΗ Κυβέρνηση έχει στραμμένα τα βλέμματα στην κηρυχθείσας απεργία διαρκείας των καθηγητών και αγωνιά για τον αριθμό συμμετοχής των εκπαιδευτικών.Τα ποσοστά συμμετοχής των πρώτων ημερών θα κρίνουν και τις αποφάσεις που θα λάβει η Κυβέρνηση για την ομαλή λειτουργία των σχολείων.
ένας συνάδελφος δημοσίευσε αυτό: "2103442279 και 281 τμήμα διορισμών στο υπουργείο παιδείας. Θέλουν να κάνουμε γραπτή καταγγελία για να δουν το θέμα με τη μετακίνηση αναπληρωτών από το πύσπε τοποθέτησης σε άλλο πύσπε. Πρέπει να κάνουμε κάτι έτσι ώστε να μην καλύπτονται κενά με πλάγιους τρόπους, αλλά σύμφωνα με τη σειρά του πίνακα και τις προτιμήσεις του καθενός."δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά κάντε μια προσπαθεια!
Το κορυφαιο γονεις: «θα σας ειχαν παρει οι γονεις ήδη με τις πετρες αν δεν ηταν ψυχραιμοι»Αναφερομενοι σε αυτό που ελεγε συνεχεια ο υπουργος και υφυπουργος : θα μας ειχαν παρει οι γονεις με τις πετρες αν υπηρχαν κεναΖητουν εισαγγελέα οι γονειςτωρα αν εκανα και κανα λαθος συγνωμη απευθειας γραφω