0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το είχε πει για όλες τις φάσεις της παράλληλης. Η πρώτη φάση, που περιμένουμε μάλλον από Δευτέρα είναι για 500 άτομα, οπότε λογικά απλώς θα εξαντληθεί ο πίνακας της ειδικής. Μετά περιμένουμε για β' φάση παράλληλης για να πάρει και από τους πίνακες γενικής πολλά άτομα ή και ΖΕΠ. Λογικά θα φτάσει να πάρει αρκετά άτομα και από τον πίνακα μηδενικής, αλλά δυστυχώς το βλέπω να αργεί αυτό αρκετά, ίσως και Νοέμβριο
καλή αρχή σε όσους προσλήφθηκαν και καλό κουράγιο!!!....εμένα που δεν έβαλα παράλληλη δεν με βλέπω καλά,αν και 1993 στο β' πίνακα...
Παιδιά μην τα μπερδέυετε!!! Αν δεν μπορείτε γράφτε τα σε χαρτί όπως κάνω εγω. Παράλληλη οι πιστώσεις είναι 2700. 2400 για α βαθμια και 400 β βαθμια. Από αυτούς τους 2400 η συντριπτική πλειοψηφία θα ναι δασκαλοι(ΠΕ71-ΠΕ70)(νηπιαγωγοι ελαχιστοι). Ωραία ως εδώ;; Ωραία! Αν τα βάλετε κάτω πρέπει πρωτα να εξαντληθεί ο πινακας ΠΕ71(κατι που δε θα γίνει με τις 1230 προσλήψεις καθαρά γι'αυτούς) οπότε οι πρώτες 500-600 παράλληλες θα πάνε στους ΠΕ71-ΠΕ70.50 (ανάλογα και με τις επιλογές του βεβαίως..) Αν από τις 2400 βγάλεις τις παράλληλες που θα πάρουν οι της ειδικής, οι 1700 που είπε ο Μπράτης είναι καθαρά για ΠΕ70!!!!
Τα 800 κ άτομα τα σημερινά δεν έχουν σχέση με τα 1700 που αναφέρθηκαν για παράλληλη! Έτσι δεν είναι; Απλά και τα δύο είναι μέσω ΕΣΠΑ και υπάρχει μία σύγχυση ως προς αυτό...
Οι 2400 πιστώσεις για την α'βάθμια ΔΕΝ θα βγουν όλες μαζεμένες σε μία φάση. Τη Δευτέρα ο Μπράτης έδωσε αριθμό 500 ατόμων (δάσκαλοι ειδικής και νηπιαγωγοί ειδικής) για παράλληλη. ΟΤΑΝ θα βγουν οι επόμενες φάσεις παράλληλης και όταν θα βγουν και τα ΖΕΠ, ΤΟΤΕ οι προσλήψεις τους θα είναι λογικά από τους πίνακες γενικής (
Δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι... Οι πιστώσεις ΖΕΠ θα είναι 500 μπορεί και παραπάνω. Απλά συνήθως κάνουν προσλήψεις Νοέμβρη. Μέχρι τότε θα έχει βγει και η παράλληλη και θα έχουν μείνει πολύ λίγοι από μπροστά σου..
λέτε να πάει μετά τα χριστούγεννα;;γιατί πέρσι βγήκε μεγάλη φάση τότε παράλληλης
Μπορεί κάποιος που έχει δουλέψει ΖΕΠ να με διαφωτίσει κάπως? Γιατί άλλο να διαβάζεις το ΦΕΚ και άλλο να στο περιγράψει κάποιος που το έχει κάνει στην πράξη!Αν και θα έπρεπε να το ξέρω, ζητώ συγνώμη συνάδελφοι.