0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγω αφαιρω αλλα ο καψαλακης τα ειχε αναρτησει τα ονοματα πριν λιγες μερες
Τα ονοματα οσων εμειναν απο τον πινακα β.οποτε μπορουσες να δεις το ονομα σου και να μετρησεις τι αριθμο εχεις.Ο μπρατης ειπε οτι η ειδικη ειναι για υπογραφει και ξεκιναει να τρεξει η παραλληλη.
αυτο το διαβασατε?<........αποφασίζουμετην ανάκληση της με αριθ. πρωτ. 124032α/Δ1/6.9.2013 (ΑΔΑ:
Ελπιζω να τρεχει γρηγοραααααα
Το συγκεκριμένο άτομο έχει προσληφθεί δύο φορές από λάθος του υπουργείου!!! Ω, ναι, είχε τοποθετηθεί στην α' φάση γενικής ευρυτανία και προφανώς έκαναν λάθος στο σύστημα, δεν τον έβγαλαν από τον πίνακα και στη β' φάση τον ξαναπροσέλαβαν κέρκυρα Είχα δει και εγώ το λάθος και διάβασα στο fb ότι κάποιοι θα έκαναν ένσταση. Προφανώς το παιδί διάλεξε την Κέρκυρα, αν συνυπολογίσουμε ότι στην Ευρυτανία τους περίσσευαν άτομα, που ήθελαν να τα μεταφέρουν Εύβοια
τ ι ε ι π ε ς τ ω ρ α ?καλε το συστημα μας εχει ξεπερασει, δεν μας αρεσει η πρωτη τοποθετηση μας δινει και δευτερη ευκαιρια, τι ειναι καλε αυτο, αλλη μια καινοτομια απο τα νεα πιλοτικα προγραμματα του υπουργειου για το νεο σχολειο?
Πατάτε και εσείς συνεχώς ανανέωση στη σελίδα ε? γιατί νομίζω ότι η σχιζοφρένεια μου χτυπάει την πόρτα.. [/quoteΕμένα πάντως είναι έτοιμο το F5 να ξεχαρβαλωθεί από το πληκτρολόγιο
Aρκετά γρήγορα!!!