0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πατάτε και εσείς συνεχώς ανανέωση στη σελίδα ε? γιατί νομίζω ότι η σχιζοφρένεια μου χτυπάει την πόρτα..
Παράθεση από: xristina_87 στις Σεπτεμβρίου 30, 2013, 06:47:06 pmΠατάτε και εσείς συνεχώς ανανέωση στη σελίδα ε? γιατί νομίζω ότι η σχιζοφρένεια μου χτυπάει την πόρτα.. [/quoteΕμένα πάντως είναι έτοιμο το F5 να ξεχαρβαλωθεί από το πληκτρολόγιο ΠΟια πορτα??? Εγω την εχω ηδη κερασει και καφε!!!!! i love F5
Πατάτε και εσείς συνεχώς ανανέωση στη σελίδα ε? γιατί νομίζω ότι η σχιζοφρένεια μου χτυπάει την πόρτα.. [/quoteΕμένα πάντως είναι έτοιμο το F5 να ξεχαρβαλωθεί από το πληκτρολόγιο
<Να δούμε τώρα τι θα γίνει με τους υπεράριθμους που δημιούργηθηκαν. Σε κάποιους νομούς λέει ότι οι πρωτοβάθμιες ετοιμάζονται να στείλουν έγγραφη απάντηση στο υπουργείο ότι δεν τους χρειάζονται, γιατί στο νομό τους δε λειτουργούν καν τόσα ολοήμερα . Και μη χειρότερα να λέμε και ας ελπίσουμε να μη κάνουν τα ίδια με την ειδική και την παράλληλη...>κανε πλακα αυτους του εσπα με αυτους που θα παρουν παραλληλη απο γενικη σημερα να τους θεσουν στην διαθεση παλι
Ελεος ρε παιδια! Καποτε καναμε πλακα λεγοντας πως χρειαζομαστε τροχοσπιτο. Τωρα με τοσα πηγαινελα απο νομο σε νομο σα να μου φαινεται η πιο οικονομικη λυση!!
εχω τροχοσπιτο,παμε μια τοποθετηση???
Κάθε καλοκαίρι τραγουδούσα....Απολύομαι, απολύομαι....Φέτος τραγουδάω......Γ.....την καταδίκη μου δεν πλήρωσα το νοίκι μου...... Πάντως μέχρι και η κόρη μου έχει αγανακτήσει.....Ωστόσο με ανεβάζει ψυχολογικά λέγοντάς μου πως θα με πάει στην περσινή διευθύντρια και θα της πει να με πάρει αμέσως για δουλειά....χαχαχα
Ποση ωρα θελει μια υπογραφη ρε παιδια...αντε να δουμε υι θα γινει να ηρεμησουμε...ειτε μας παρουν ειτε οχι...