0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ πώς να μάθουμε τώρα πότε θα γίνει η επόμενη φάση, είτε παράλληλη είτε ΖΕΠ, να υπολογίζουμε κι εμείς ως πότε θα περιμένουμε... Να ξέραμε έστω ότι θα γίνει τότε και θα πάρουν περίπου τόσους να ξέρουμε λίγο τι μας γίνεται... Πάλι στον αέρα είμαστε... Κι πολλοί γελάνε και μαζί μας γιατί λένε ότι πήρανε πολλούς δασκάλους... Τι θέλουμε πια; Όμως όλοι να δουλέψουμε θέλουμε και αγωνιούμε...
ena enhmervtiko giato pws exoyn ta pragmata sthn prvtobathmiaΠροσλήψεις - τοποθετήσεις αναπληρωτών : Τραγέλαφος!Έκτακτη δήλωση των αιρετού Κώστα Τουλγαρίδη , kostoulgaridis@yahoo.gr, και αναπληρωτή αιρετού Μαρκάκη Γιάννη, , gmark1965@yahoo.grσύλλογος «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» σύλλογος «Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ» σύλλογος «Α. Δελμούζος»τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ σύλλογος Γλυφάδας/
stelma, εγω στο κειμενο που δημοσιευσα παραπανω προβληματιστηκα πολυ για αυτο:"Προειδοποιούμε τους αρμόδιους εγκέφαλους που αυτή την ώρα σκέφτονται «λύσεις» στα προβλήματα που οι ίδιοι με τα αντιεκπαιδευτικά τους μέτρα δημιούργησαν να μην σκεφτούν καν να μετατρέψουν τις συμβάσεις αναπληρωτών σε συμβάσεις μειωμένου ωραρίου κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας, νομιμότητας αλλά και των αιτήσεων των συναδέλφων."για να το αναφερουν οι αιρετοι ετσι, μου δινουν την εντυπωση πως τουλαχιστον εχει υποπεσει στην αντιληψητους ως πιθανοτητα τετοιων ενεργειων απο διευθυνσεις
επειδή δεν είχα την υπομονή να κάτσω να δω περιοχές πρόσληψης στη χθεσινή παράλληλη, μήπως κάποιος πιο ορεξάτος το έκανε να έχουμε μια εικόνα;;(εδώ και μέρες δεν ανοίγει ο πίνακας με τα ονόματα να το δω απο κει..τα χει παίξει κι ο υπολογιστής)αυτό με την Αιτωλοακαρνανία εμένα γιατί με τρομάζει;;λέτε να βγει καμιά φάση μόνο για εκεί;;δεν θα το αντέξω..αν δεν κάνω λάθος όμως, το συγκεκριμένο νομό τον ξέχασαν στη φάση της ειδικής..άρα τα ειδικά εκεί δεν τα κάλυψαν..και ποιοι θα πάνε;;;ο πίνακας τους εξαντλήθηκε