0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εστειλα μην πριν και δεν βγηκε τλππαντως απο τον καναπε η μονη πιεση που ασκουμε ειναι στο μαξιλαρι του καναπε
Μη το λες, εγώ από τον καναπέ λέω να ξεκινήσω να γράφω την επιστολή μου και μετά να κάνω και κανένα τηλέφωνο από εδώ Πάντως χωρίς πλάκα, νομίζω ότι όποιος έχει προσωπικό χρόνο και διάθεση, αξίζει να το κυνηγήσει το θέμα και όχι μόνο τώρα που είμαστε ακόμη στον αναβρασμό των προσλήψεων. Αυτές οι κινητοποιήσεις χρειάζονται συνεχή ενασχόληση και επιμονή μέχρι να γίνουμε ακόμη και ενοχλητικοί σε πρόσωπα που επηρεάζουν τις εξελίξεις, όσο αυτό είναι δυνατό στη συγκυρία που είμαστε
Συμφωνω απολυτως. Προτεινετε τροπους να συνταξουμε επιστολες και να στελνουμε σε ΔΟΕ και εκπομπες? Ποιος εχει την καταλληλη εμπειρια και γνωση για να ευαισθητοποιησουμε και κυριως να κανουμε γνωστα τα οσα συμβαινουν? Παρακαλω να αρχισουμε κι οποιος μπορει να μας βοηθησει ας το αναφερει.
Μόλις έμαθα ότι περιμένουν ανακοινοποίηση του πίνακα ειδικής αγωγής9 επειδή δεν πήραν σε κάποιους νομούς) και οτι ισως αυτές οι αλλαγές να επηρεάσουν και την παράλληλη στήριξη.Δεν ξέρουν πότε θα τα βγάλουν......
Που θα την στειλεις την επιστολή? Να την ανεβαζες κι εδω και να παιρναμε ιδεες?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟ