0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους. Πήρα τηλ.στο υπουργείο στο τμήμα ειδικής αγωγής και μου είπαν οτι δεν θα γίνει ανακοινοποίηση. Ρώτησα για τα λάθη που ακούγονται με τους νομούς. Μου είπαν οτι στο ν. Αι/νιας έστειλαν χθες ΠΕ70.50 για τμήματα ένταξης και ειδικής αγωγής και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τώρα, ή όντως ισχύει ή με δουλέψανε. Αν θέλει κάποιος ας τηλεφωνήσει για να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες.
Καλημερα...Παιδια οντως δεν θα γινει ανακοινοποιηση αλλα θα βρουν αλλο τροπο να καλυψουν τα κενα ειπε ο Μπρατης. Δεν εξρω πως...Παντως για παραλληλη δν πηρε ουτε η ξανθη που περσι ειχε μερικους.
τα άτομα που πήραν χτες τα 199 από τη β βάθμια ήταν για παράλληλη;υποθέτω ότι είχαν δηλώσει μειωμένο ωράριο ε;;
γι αυτό λέγαμε από το 2010 να μην πέσουμε στην παγίδα του μειωμένου..αν δεν το επέλεγε κανείς δεν θα έβγαιναν φάσεις ολόκληρες τέτοιου είδους..
Καλημέρα και από μένα!Καταρχήν να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαστε φέτος ποσοστό του επιδόματος Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ, γιατί ξέχασα να το ρωτήσω τώρα που πήγα και πέρυσι θυμάμαι ότι πήραμε περίπου 100 Ε.Τηλεφώνησα και εγώ στη διεύθυνση ειδικής αγωγής στο υπουργείο και μου είπαν ότι δε γνωρίζουν κάτι για ανακοινοποίηση προσλήψεων. Επίσης, τηλεφώνησα στην πρωτοβάθμια Αιτ/νιας και δεν ήξεραν τίποτα για αναπληρωτές παράλληλης, ούτε αν τους λείπουν ούτε αν και ποιους έστειλαν Έστειλα σήμερα και την επιστολή αυτή της ΔΟΕ στο νήμα του parents από τα ολοήμερα και περιμένω να δω αντιδράσεις. Έψαξα επίσης να βρω κάποιον πανελλήνιο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, αλλά βρήκα μόνο μία ομοσπονδία, που περιλαμβάνει πολλούς τοπικούς συλλόγους. Αυτό που θα είχε νομίζω νόημα είναι να στείλει ο καθένας στο σύλλογο της περιοχής του για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Τέλος, σχετικά με το τι μπορούμε να στείλουμε σε εφημερίδες τύπου Ελευθεροτυπία για να δημοσιευτεί, σκεφτόμουν τι θα είναι καλύτερο να αναδημοσιεύσουμε την επιστολή της ΔΟΕ, που είναι συλλογικό όργανο και είναι προφανώς αντιπροσωπευτική ή να στείλουμε κάποιο κείμενο πιο προσωπικό, που θα τραβήξει περισσότερο όσους δεν είναι γνώστες της κατάστασης. Τι λέτε;;