0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ' όσο είδα υπάρχει κενό για μια ολόκληρη θέση δασκάλου... Εξάλλου όλοι έχουμε διδακτορικό, επιστημονικές δημοσιεύσεις ή έχουμε διδάξει σε ΑΕΙ/ΤΕΙ Σιγά πια, τι προσόντα ζητούν και αυτοί
http://www.proson.gr/arthro/%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CF%86%CF%8E%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-10700-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-1364-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82Έχουμε καμία πληροφορία για το παραπάνω; Αναφέρεται σε προσλήψεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας... Λέει ότι είναι για θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων και για τα δημοτικά... Να υποθέσω λοιπόν ότι δεν είναι για δασκάλους; Ή να αρχίσω να ανησυχώ; Αυτό που με έκανε να απορήσω είναι ο αριθμός... Λέει πάνω από 10.000... Ξέρει κανείς αν όντως ήταν τόσο μεγάλος ο αριθμός προσλήψεων για ωρομίσθιους ειδικοτήτων τα προηγούμενα χρόνια;;;
Και θέλει να έχεις δώσει και ΑΣΕΠ... Οι περισσότεροι δεν τον προλάβαμε... (SSSS τι έχουμε να ακούσουμε από αναπληρωτές άλλων κλάδων που οι πιο πολλοί είμαστε τόσο μικροί, χωρίς ΑΣΕΠ και ζητάμε κι άλλες προσλήψεις... απαπα...)
Αυτό είναι το ίδιο πρόγραμμα που ζητούσε και νηπιαγωγούς για παιδικούς σταθμούς και Ε
Εγώ ρώτησα πάλι για ανακοινοποίηση γιατι άλλοι λένε ότι θα γίνει κι άλλοι όχι. Εκτός κι αν δεν ξέρουν τι σημαίνει ανκοινοποίηση κι εννοουν φάση. Εγώ έμαθα ότι θα δηλώνουμε μαθητές κι όχι σχολεία, για την παράλληλη. Ανάλογα τις περιπτώσεις ( π.χ λειτουργικός αυτισμός, ή ήπιας μορφής).Ε μάλλον έχουν άτομα υπόψιν τους , που τα έχουν όλα αυτά.
Πολλά παράθυρα αρχίζουν να ανοίγουν και δεν μ' αρέσει... Εννοείται το λέω για τον πολύ χαμηλότερο μισθό... Στον δικό μας κλάδο δεν το έχουμε δει ακόμα αλλά με ανησυχεί... Πάντως ακούω ότι παίζει στα ιδιωτικά για δασκάλους... Εννοώ το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ... Τώρα αυτό αν είναι άλλο ή έχει σχέση δεν βγάζω άκρη...
Αυτό πάλι πρώτη φορά τα ακούω... Όταν ρώτησα στην πρωτοβάθμια τι διαγνώσεις έχουν τα παιδιά για την παράλληλη, μου είπε ότι απαγορεύεται να μου δώσει τέτοια προσωπικά στοιχεία και ότι διαλέγουμε σχολεία και όχι περιπτώσεις παιδιών. Μάλιστα ήταν πολύ αυστηροί σ' αυτό και επέμεναν να μη μας λένε τη διάγνωση μέχρι να πάμε στο σχολείο και να μας κατατοπίσουν οι διευθυντές... Kinder έκπληξη δηλαδή... Εγώ πάντως προτιμώ να αλλάξει και να ξέρουμε πριν αναλαβουμε με τι διάγνωση έχουμε να κάνουμε.
Α, ωραία. Αν το ανακάλυψαν και τα καημένα τα ιδιωτικά, που δεν έχουν χρήματα να προσλάβουν δασκάλους, τότε να τους διευκολύνουμε και να πηγαίνουμε εθελοντικά, μη βάζουμε μέσα και τον ΟΑΕΔ Τέλεια, πάνε και οι θέσεις της μελέτης στα ιδιωτικά, απ' το καλό στο καλύτερο...[/qκαλυτερα να ανοιξεις ιδιωτικο παρα να δουλευεις σ αυτο...ελεος....!!!!
Δεν ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες δυστυχώς... Δεν τη ρώτησα παραπάνω... Μόνο ότι τους πήρανε μου είπε και ότι μέσω ΟΑΕΔ...