0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια καλημερα! τις τελευταιες μερες δε προλαβαινω να σας παρακολουθησω. Παντως σιγουρα θα γινει κι αλλη φαση παραλληλης εκτιμω αρκετα συντομα. Τοποθετηθηκαμε στην Ευρυτανια 8 για παραλληλη και μας ειπαν πως εχουν εγκριθει κι αλλες πιστωσεις ηδη και οτι περιμενουν να εγκριθουν και περισσοτερες (για παραλληλη εννοω). Ευχομαι να εχουμε συντομα καλα νεα!
Καλημερα παιδια...Και εγω ξερω για πχ σε ενα νομο οτι δεν πηραν ολες τις παραλληλες...Υπαρχουν σιγουρα 2 παιδια που ειχαν παλια και φετος δεν πηραν ακομη(ειναι ΣΤ ταξη) και επισης μεχρι τις 20 ολο κ καποιο αλλο παιδι θα θελει...Απο Α δημοτικου παραδειγμα...Και ο μπρατης ειχε πει οτι ο,τι νουμερα εχει πει ισχυουν. ακι για παραλληλη ειχε πει πανω απο 800.αντε να δουμε.
Εγώ ρώτησα γιατί δεν μας τοποθετούν, αφού κάναμε ανάληψη υπηρεσίας και μου είπαν οτι περιμένουν κι άλλες προσλήψεις αυτές τις μέρες. Για παράλληλη εννοώ.Οπότε, εύχομαι να είστε μέσα, όσοι περιμένετε πρόσληψη.
Φαντάζομαι ναι. Αλλά αν είναι να περιμένουν από βδομάδα προσλήψεις, μπορεί περιμένουν, είτε για να δουν πόσους ακόμα θα στείλουν είτε γιατί μπορεί να είναι άδικο να πιάσουμε τις θέσεις εμείς χωρίς τους υπόλοιπους. Πάντως εγώ έκανα νάληψη Τετάρτη και από κενά τιποτα ακόμη.